• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• Přehled stránek
    • komunikace s obchodem
    • Cena
    • Rychlost doručení
    • U motýlka
    • - po chvilce se rozpadl
    • - málo tažené

Hledal sem motýlka a zjistil sem od známého že ho má taky z ARMY, tak sem se podíval taky a celkem mě zaujal.

Jelikož sem nakupoval poprvé tak sem celkem spokojen i nespokojen. Spíše mi vadí že motýlek byl málo utežený a hned se rozpadl

Ano.

Cena, a rychlost objednávky a také věřím že tam máte i kvalitní věci.

děkujeme za hodnocení.
    Nůž motýlek za 145,-Kč jak správně píšete je opravdu spojen šroubky.Před odesláním,nože kontrolujeme a byl v pořádku.Pokud se některý šroubek při přepravě náhodou uvolnil,není nic jednoduššího než vzít šroubovák a šroubek utáhnout.Není to nic složitého a měl by to zvládnout skoro každý.V nabídce máme v jiné cenové relaci také nože nýtované kde není potřeba šroubky občas dotahovat.

• žádné
    • zrezlé zboží, zoufalá komunikace,

tragédie. bunda, která měla být nová, byla zrezlá. nejdříve dohady s obchodem, že vrátí jen část peněz, poté si nepřevzali zboží od pošťáka, musel jsem zásilku dohledávat a obchodu psát, ať si ji vyzvednou. peníze zpět ještě nepřišly, uvidíme, kolik tedy pošlou

Reakce obchodu ARMY-SURPLUS

toto hezké hodnocení jsme od pána Maz... očekáváli. Objednal si zboží přesně za 2504,-kč,aby měl poštovné zdarma,které hradíme při objednávce nad 2500,-Kč Po arogantním telefonickém hovoru nám sdělil,že potřebuje vrátit bundu (byla to nejdražší položka z objednávky).Bylo mu sděleno,že pokud bundu vrátí,jeho objednávka nebude nad 2500,- a bude mu po vrácení zboží odečteno poštovné, které jsme mu uhradily.Poté začal s tím,že je na bundě zrezavělý zip,(samozřejmě plastový zip nemůže zrezavět).Když mu ani toto nevyšlo,řekl,že nám zboží vrátí kompletně celé.To mohl udělat hned a bez udání důvodů,než si krkolomně vymýšlet různé historky.Samozřejmě,že pán dostane zaplacenou celou částku kterou zaplatil.Zoufalá komunikace z jeho strany byla opravdu tragédie.Neustálé a zbytečné zásobování nic neříkajícimi výhružnými emaily.Vše vyřešíme v zákonné lhůtě.Tak jako zákazník má lhůtu na rozmýšlení zda zboží chce nebo nechce i my máme ze zákona lhůtu na dořešení.

ARMY-SURPLUS

čakal som niekolko mesiacov na tovar ktorý nebol skladom a keď konečne prišiel tak si ho objednám a príde mi poškodený...to bol prvý a posledný nákup

Reakce obchodu ARMY-SURPLUS

Pán ze Slovenska si objednal plynovou masku Rusko NBC PBF bílá (gorila) za 595,-Kč Byl upozorněn,že se jedná o masku která byla vystavena ve výloze a je zabarvena od UV záření (nemá vliv na fukci masky) máme to uvedeno v popisu zboží.Přesto si ji zakoupil a teď si stěžuje.Mohl v klidu zboží vrátit bez udání důvodu.

• nekvalitni

nějak Vaše hodnocení nechápeme, koupil jste kšandy s potiskem za 185,-Kč
    Píšete nekvalitní, ale nevíme co je nekvalitní, eshop nebo kšandy?
    Pokud kšandy tak ty bohužel nevyrábíme, prodali jsme jich několik stovek a nikdo si nestěžoval.
    Pokud eshop, nikdo Vás snad nenutil u nás nakupovat.
    Mohl jste je obratem vrátit bez udání důvodů a vrátili by jsme Vám peníze včetně Vašich nákladů na zaslání.
    To jste neudělal a ani jste nás neinformoval. Zřejmě jste si myslel, že hodnocení je anonymní, ale bohužel není.

• široký sortiment
    • komunikaci

výběr veliký, komunikace bídná

Reakce obchodu ARMY-SURPLUS

komunikace se zákazníkem zněla,že jsme mu zaslali reklamované zboží z nejmenovaného konkurenčního eshopu a obvinění,že prodáváme již reklamované zboží jiných prodejců.Zboží bylo od nás odesláno v pořádku,bez poškození a zároveň řádně zabaleno včetně bublinky.Zákazník reklamuje obal,ve kterém bylo zboží zalisováno - prasklý blistr v boční části,výrobek byl v pořádku.Doporučili jsme reklamaci na prasklý obal uplatnit doručovateli,což prý učinil,ale důkaz o reklamaci nedoložil.

Objednal som si tričko s dlhým rukávom (bolo i fakturovane)a prislo s kratkym rukavom.Pokial by to nebol dar tak by ma to neštvalo.

Reakce obchodu ARMY-SURPLUS

bohužel neevidujeme od Vás stížnost na špatně zaslané zboží(místo dlouhý rukáv zaslaný s krátkým rukávem),jak píšete.Samozřejmě se to mohlo stát a po upozornění by jsme Vám triko vyměnili nebo cenový rozdíl 25Kč zaslali na účet.Bohužel se to dozvídáme až z recenze.

• žádné
    • všechno

nenakupovat

Reakce obchodu ARMY-SURPLUS

Děkujeme za Vaše hodnocení.
    Paní si objednala večer 8.12.2015 ve 21:18:48 zánovní blůzu Řecko Battledress oliv za 245,-Kč
    Zásilku jsme odeslali hned ráno 9.12.2015
    Paní si zásilku vyzvedla 10.12.2015
    Na otázku jak jste spokojen(a) s délkou dodací lhůty? Odpověděla známka 0.5 z 5.
    Doba dodání je zcela standartní. Paní se mohla informovat a za příplatek objednat třeba leteckou dopravu.
    Na otázku Dorazilo zboží v pořádku?
    Odpověděla ne, bylo poškozené
    Paní potřebovala vyměnit velikost kterou si špatně obědnala a nechtěla platit poštovné.
    Proto si vymyslela historku,že bylo zboží špinavé a plesnivé. Psali jsme ji ať blůzu vrátí,abychom ji mohli prohlídnout,
    protože zboží kontrolujeme a balíme pod kamerovým systémem a při prohlížení záznamu jsme žádné zašpinění neobjevili.
    Poté nám paní napsala,že je to schované pod knoflíkem. Samozřejmě nám zboží nevrátila.
    Jak hodnotíte kvalitu komunikace obchodu?
    Odpověděla známka 1.5 z 5. Nechápeme,komunikace probíhala několikrát a standartně.Měli jsme snad přijet za paní osobně?

Pokud už se někdo rozhodne psát recenze tak prosíme hlavně pravdivě a objektivně.

ARMY-SURPLUS

po telefonické dohodě jsem souhlasil s jiným výrobkem ve "stejné cenové relaci", ale přišla mi zboží skoro 2x dražší - spěchal jsem , vzal jsem si ho, ale nelíbilo se mi to. S obchodem jsme to vyřešili, měl jsem možnost ho vrátit, odmítl jsem - už jsem neměl čas... :-(

Reakce obchodu ARMY-SURPLUS

Děkujeme za Vaše hodnocení.
    Ano, bohužel stalo se. Máme nové zaměstnance a ještě vše perfektně neovládají.
    Pokud bude ještě nějaké příště,věřime,že se to nebude opakovat.

ARMY-SURPLUS

• na stránkách e-shopu jsou klamné informace!

je to jako ve slavném českém filmu "u pokladny stál", kde chtěl bahno na ischias a dostal zubní protézu. já si objednal protichemický oblek a dostal jsem hadrovou kombinézu, která se obléká pod něj.

Reakce obchodu ARMY-SURPLUS

Pán věděl přesně co si objednává,na stránkách eshopu máme autentické foto včetně štítků na kterých pán vyčetl,že se jedná o vnitřní oblek a přesto si ho objednal.Požadoval po nás,aby jsme mu sehnali i venkovní kombinézu,kterou nenabízíme.Napsali jsme mu,že zboží může obratem vrátit. Napsal nám,že nic vracet nebude,že v kombinéze bude sedět večer u televize,aby ušetřil za topení.Navíc byl do emailu vulgární.Přirovnali by jsme jeho vyjadřování k trochu jinému slavnému filmu.
    ARMY-SURPLUS

• odznaky boli obite, osuchane, vobec nezodpovedali fotkam na webstranke eshopu
    • predrazene poplatky za dopravu

neodporucam

Reakce obchodu ARMY-SURPLUS

Děkujeme,že kladně hodnotíte obite a osuchane odznaky,ale odznaky,které jsme Vám zaslali, byli v perfektním stavu a dle Vaši objednávky,obrázky jsou autentické.Poštovné za balík s odznaky a dalším zbožím na Slovensko 4,3 eura (cca 117Kč) bylo vypočítané dle sazebníku pošty a zákazník tuto informaci věděl ještě před zaplacením. Pokud se mu zdálo poštovné předražené,mohl objednávku stornovat.

Část objednávky - 1 plynová maska vypadala hrozně, měla zkorodované zornice a změnu barvy gumové části (zřejmě vlivem špatného skladování). Při objednávce jsem prodejce žádal, ať vybere 2 masky v co nejlepším stavu, jedna byla vpořádku, druhou jsem reklamoval. Reklamaci neuznali, avšak převedli peníze zpět na můj účet, ovšem bez poštovného. Nyní mu peníze vracím, potřebuji masku zpět a musím nechat udělat znalecký posudek... Komunikace ze strany prodejce je arogantní, neodpovídající skutečnosti, bez zájmu problém vyřešit ve stylu: Co byste chtěl za ty peníze? Masky jsou 50 let staré, jsou pro sběratelské účely. Jediné, co jsem chtěl, byly 2 čisté masky s vědomím, že jsou dlouhodobě skladované. Za sebe určitě nedoporučuji, bohužel jsem si přečetl některé recenze pozdě.

Reakce obchodu ARMY-SURPLUS

Před obdržení objednávky ruské dětské masky katalog.číslo 62763783 za 165,-Kč se zákazníkem proběhla písemná komunikace,kde jsme upozornili na stav plynových masek,což je uvedené i v popisku a nedoporučovali jsme k používání.Zákazník i po upozornění o stavu nadále trval na zaslání 2 ks vel č.2 a 4.Poté nám byla maska č.4 vrácená zpět a žádal výměnu velikosti za velikost č.3,což zákazník v recenzi pravdivě neinformuje a požadoval za výměnu velikosti proplatit poštovné.
    Masku č.3 jsme zákazníkovi nezaslali,protože byla vyprodaná a částku za masku vrátili.
    Veškerou písemnou komunikaci máme k dispozici a kdykoliv zákazník napsal,bylo mu odpovězeno.

Zel sumka dorazila poskozena s utrzenym drukem.
    Doted jsem v okoli nesehnal nikoho na spraveni.
    Obchod to resiv "vyreste sami, proplatime"

Reakce obchodu ARMY-SURPLUS

Se zákazníkem jsme se po telefoně dohodli na řešení a až nyní čteme,že problém není vyřešený a nechápeme,proč nás dál nekontaktoval a s námi nekomunikuje.
    Na požádání zákazníkovi zašleme adresy nejmíň 10 opraven v okolí jeho bydliště anebo má možnost zboží zaslat na adresu naší provozovny.

• Rychlé vyřízení objednávky

Vyřízení objednávky a dodání proběhlo rychle, problém nastal až když bylo třeba dodané zboží reklamovat-reakce velice neochotná. Proto už bych zde nenakoupil.

Reakce obchodu ARMY-SURPLUS

Vyřízení reklamace proběhlo v zákonné lhůtě a vyměněné zaslané zpět,i když poškození zákazník způsobil při nešetrném rozbalování balíku,kdy zboží prořízl na dvou místech.Žádali jsme o kompletní zaslání poškozené zásilky včetně originálního obalu,ale nebylo kompletně zaslané. Poštovné bylo proplacené dle sazebníku pošty ihned po dodatečném zaslání čísla účtu.

• prodáva i nekvalitní zboží.

spletl jsem se.

Reakce obchodu ARMY-SURPLUS

děkujeme za hodnocení. Zákazník si zakoupil zavírácí nůž fa Linder za 385,- na dobírku, i když bydlí cca 300 metrů od našeho kameného obchodu,kde si mohl nůž před zakoupením v klidu prohlédnout.Na možnost osobního odběru zboží jsme ho informovali jak telefonicky,tak emailem.Nůž nechce vracet tak nechápeme proč dává negativní komentář.Rychlost dodání hodnotí také 3,5 bodů,objednávku si udělal ve 20:05:07 hodin večer a nůž byl odeslán ráno následujíci den v 9,30.Kvalitu nemůžeme ovlivnit,nejsme výrobci.Pokud chce zákazník něco hodnotit,měl by být objektivní.Na požádání dáme zákazníkovi adresu výrobce a může s nimi kvalitu výrobku zhodnotit.

• Dodání nekvalitního/nepoužitelného zboží
    • Špatná komunikace (až arogantní jednání)
    • Nekvalitní zboží
    • Nadměrně dlouhá doručovací doba i při reklamaci

Obchodu se vyhněte VELKÝM OBLOUKEM!

Reakce obchodu ARMY-SURPLUS

děkujeme za hodnocení. Pán si zakoupil tři krompáče,bohužel než zjistil jak se nasazuje dřevěné toporo tak dva zničil nesprávným nasazováním a mlácením zřejmě kladivem po nejslabší části kovového odlitku.Zapoměl si přečíst návod.
    Co se týče nekvalitního zboží jak uvádí,tak to tak horké zřejmě nebude,protože jeden kus který se mu nepodařilo zničit si ponechal.Doručovací doba při reklamaci je naprosto v souladu se zákonem.Je pravdou,že s jeho strany jak uvádí byla špatná komunikace (až arogantní jednání) a opravdu by se měl našemu obchodu vyhnout velkým obloukem.Samozřejmě jsme pána zařadili na náš Top list.

ARMY-SURPLUS

• Plynova maska sice mela byt expirovana, ale ze expirovala jiz v roce 2008 mne sokovalo
    • Kresadlo nefunguje (neda se s nim nic zapalit)
    • Dezinformuje

Nedoporucuji

Reakce obchodu ARMY-SURPLUS

děkujeme za hodnocení. Jak píšete maska měla prošlou expiraci což máme uvedeno v popisu zboží a je celkem jedno zda je prošlá rok nebo dvacet,pro profesionální použití je nevhodná.Maska pro sběratele kterou jste zakoupil za 995,-kč stojí s neprošlou expirační dobou běžně od 4500,-Kč.Nechápeme proč píšete,že dezinformujeme když jste sám napsal,že uvádíme,že je maska po expiraci.Není žádný problém zboží vrátit bez udání důvodu.

ARMY-SURPLUS

• Zboží jez nabizete jen Vy.
    • Neuplna informace pro zákazníky o zboží - stav zboží.

Reakce obchodu ARMY-SURPLUS

děkujeme za hodnocení. Pán si objednal cca 50 let starý vojenský dalekohled, byl telefonicky upozorněn, že se nejedná o nový kus jako by byl právě vyroben, ale o repasovaný armádní originál. Před odesláním byl zkontrolován a pečlivě zabalen. První problém nastal hned po odeslání kdy pán začal měnit dodací adresy a nakonec už nevěděl, že si balík nechal poslat na adresu někoho s rodiny. Poté volal, že jsme neschopní a že mu na poště nechtějí balík vydat (bylo to proto, že jako příjemce uvedl jméno bratra a ne svoje).Bohužel dalekohled nám pán vrátit nechce, abychom mu mohli vrátit peníze pokud je nespokojen, proto nemůžeme stav dalekohledu posoudit a zjistit kde se stala chyba. Není žádný problém zboží vrátit bez udání důvodu.

ARMY-SURPLUS

• Po telefonickém kontaktu si paní neuvědomila,že špatně zavěsila telefon a to,co jsem na sebe slyšel mě bylo hrozné.V tomto obchodě již nebudu niky nakupovat a nedoporučuji jej.Slušnost totiž paní naprosto chybí.

Reakce obchodu ARMY-SURPLUS

děkujeme za hodnocení.Pán AAA hodnotí osobní odběr,ale zapoměl,že si zboží objednal na dobírku kterou jsme mu obratem vyřídili a on ji druhý den odmítnul od dopravce převzít,tím nám způsobil škodu.Telefonická konverzace žádná neproběhla protože nebyl důvod.Budeme rádi pokud nám pán zašle telefoní číslo z kterého volal,aby jsme hovor našli ve vypisu a mohli zjistit kdo má pravdu.

ARMY-SURPLUS

Zboží dorazilo včas, ale nefunkční. Jsem velmi zklamaná, ale v časové tísni. Z mé zkušenosti vyplývá, že zboží označené jako použité je ROZBITÉ, NEFUNKČNÍ a tudíž NEPOUŽITELNÉ!!! Varuji tedy všechny případné zájemce. Na uvedený popis zboží se nelze spolehnout, v mém případě byl nepravdivý a zavádějící.

Reakce obchodu ARMY-SURPLUS

děkujeme za hodnocení.Paní PharmDr. si objednala použitý lodní vak za 285,-Kč,který byl v perfektním stavu bez závad jako nový.Napsali jsme paní,aby nám vak zaslala zpět na posouzení co bylo rozbité,nefunkční a nepoužitelné,protože veškeré použité zboží před odesláním kontrolujeme a balíme pod kamerami,aby jsme se vyvarovali pochybením.Proto je téměř vyloučeno,aby jsme zaslali takové zboží které popisujete.Pokud se bude opravdu jednat o naše zboží které máme skrytě značené,vrátíme Vám peníze zpět.Paní se nám už bohužel neozvala a ani zboží nevrátila (zřejmě opak bude pravdou a paní je s vakem spokojena).Zboží může zákazník obratem vrátit bez udání důvodů,což neudělala.