• Super

Spolehlivost a krása

Nádherné šperky ❤️

• Krásné šperky

Krásné ručně vyráběné a dárek pro radost k objednávce:)

Velice krásné věci

Objednala jsem náušnice a jsem velmi spokojená ,splnily moje očekávání.

• žádná

Doporučuji, pani Zuzka je precizní, nápaditá, vstřícná

• Krásné náušnice, které se mně líbily hned na první pohled na vašich stránkách.

Reakce obchodu Armillas - Náramné náramky

Děkuji, mám radost, že jste spokojená :)
    Zuzana

Překrásný náramek včas dodaný. Doporučuji. J. Černá

Spokojenost

• Rychlost a spolehlivost

• Krásné výrobky, vstřícné jednání

Vstřícné jednání, rychlé vyřízení

Smíšené pocity. Mínusy - náušnice "ve stříbře Ag" o stříbru ani neslyšely, háčky jsou z lehoučkého bižuterního kovu a navíc každý je připájen k lůžku v jiné výšce, takže každá náušnice je jinak dlouhá. Při dotazu na fotku konkrétního kusu mi bylo sděleno, že na fotce je nabízený kus, nicméně přišly náušnice s úplně jinými kameny. Plusy - ty kameny jsou fakt nádherné a v kamenném zlatnictví byli ochotni přehodit mi to na nějaký normální háček, takže dobrý :D

Reakce obchodu Armillas - Náramné náramky

Vážená zákaznice, děkuji za Vaši zpětnou vazbu. Mrzí mne, že Vaše zkušenost neodpovídala očekávání, za to se velmi omlouvám. Ohledně dotazu na obrázek konkrétního kusu, jsem měla za to, že se jednou o uvedený kus. Chyba je na mé straně, měla jsem porovnat s fotkou na e-shopu. Nicméně jsem ráda, že i přesto, se Vám kameny zasazené v náušnicích líbily.
    Co se týká kvality materiálu háčků - stříbra - nakupuji tyto komponenty od různých dodavatelů. Každopádně jsem byla přesvědčená, že se jedná o materiál, který byl při nákupu uveden. Nicméně toto neomlouvá mnou chybně uvedené označení produktu na mé straně. V tomto okamžiku stahuji veškeré zboží, které obsahuje tyto komponenty, abych u nich upravila informace o použitém materiálu - kovu a neuváděla mylné informace.
    Přijměte prosím moji omluvu za neuspokojivý nákup. Vámi uvedené informace využiji k tomu, abych zlepšila své služby.

Z.Loučímová

Krásné zboží a rychlé ,krásně zabalené,dodání zboží.

Veľmi dobrá komunikácia a ochota na strane obchodu. Nebol problém s úpravou náramku. Rýchle odoslanie. Maximálna spokojnosť

• originální a nápadité šperky