• Rychlé dodání
    • Zboží přesně dle fotek a popisu
    • Výborné ceny

Reakce obchodu ARGENTO.cz

děkujeme Vám za Vaši recenzi. Jsme rádi, že nákup v našem online obchodě splnil Vaše očekávání.

S pozdravem,
    tým Argento.cz

Koupeny stribrne nausnice kruhy 1cm a bohuzel sou v kosi..Sice staly asi 50,- korun a nekdo si rekne, za tu cenu dobry, ale radsi bych za ne dala klidne 200,- s tim, ze je budu moct nosit. Jako k cemu sou nekomu krive nausnice, i kdyby staly 2,- koruny. Uplne nerozumim tomu, ze kdyz to nekdo fyzicky vezme do ruky, ze to jde nekomu zabalit a poslat, ze se vubec nezajima, ze sou napriklad krive. Po rozepnuti nesly znova zapnout, jelikoz to nesedelo do dirky na protejsi strane, jak ta kriva, tak i ta nekriva kupodivu. Takze finale, obchod urcite nedoporucuju. Za me lajdactvi, ze tohle nekdo vubec muze nekomu poslat.

Dobrý den.

Náušnice, které jste si zakoupila, patří mezi nejprodávanější a nejoblíbenější u našich zákazníků. Mrzí nás, že právě na těch vašich se vyskytla vada. Samozřejmě budeme situaci řešit a již jsme Vás kontaktovali s možností zaslání nových náušnic nebo možností vrácení peněz.

S pozdravem tým Argento.cz

• Velký výběr
    • skvělá komunikace obchodu
    • super zabalné
    • dlouhé dodání ze strany dopravce České pošty

Obchod určitě dopručuji.

Reakce obchodu ARGENTO.cz

děkujeme za Vaše hodnocení a doporučení. Je nám líto, že rychlost doručení přes Českou poštu byla delší. Pokud je potřeba objednávku doručit co nejdříve, doporučujeme zvážit doručení přes Zásilkovnu, kde je dodací lhůta kratší.

S pozdravem, tým Argento.cz

• Ceny, rychlost
    • Nevím

Příjemné překvapení, obchod má velmi výhodné ceny. Koupený řetízek dorazil rychle a v pořádku přes Zásilkovnu, odpovídá vzhledu a parametrům v eshopu. Doporučuji.

Reakce obchodu ARGENTO.cz

Děkujeme za Vaši recenzi. Velmi si toho vážíme a jsme rádi, že jste byla s nákupem v našem internetovém obchodě spokojena.

S pozdravem tým Argento.cz