byla jsem ze zbozim spokojena
nic vše OK
- Skvělé služby
Rychlé dodání.
Všechno bylo bez problémů a řetízek je krásný
- velmi rychlé dodání, dobrá kvalita i cena
nic
Reakce obchodu ARGENTO.cz
děkujeme Vám za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Jsme velmi rádi, že jste spokojen s rychlostí doručení, kvalitou a cenou našich produktů.
tým Argento.cz -
- velký výběr zboží, úžasně ochotná paní na telefonu, rychlé dodání
řetízek s náramkem se moc líbil
obchod doporučujiReakce obchodu ARGENTO.cz
jsme velmi rádi, že jste spokojeni s výběrem našich produktů, ochotou naší zákaznické podpory i rychlostí doručení. Děkujeme za zpětnou vazbu.
tým Argento.cz -
Velmi pěkný přívěšek sv. Františka z Assisi s vlkem. Bohužel očko k přivěšení na řetízek není zapájené, a proto hned upadlo takže jsem medailónek hned málem ztratil:(. Medailónek jsem si proto připevnil na šňůrku své mály - mého hinduistického růžence. Každopádně Vám děkuji.
Reakce obchodu ARGENTO.cz
děkujeme za Vaši recenzi a je nám líto, že došlo k problému s očkem na přívěsku sv. Františka. Jsme rádi, když naše šperky přinášejí radost a současně chceme zajistit jejich bezproblémové užívání. Přestože jste našli kreativní řešení a přívěsek jste spojili s hinduistickým růžencem, rádi bychom Vám nabídli případnou bezplatnou opravu. Pokud byste o ni měla zájem, kontaktujte nás prosím mailem na [email protected] a rádi pomůžeme.
- Super komunikace
Reakce obchodu ARGENTO.cz
velice si vážíme Vašeho kladného hodnocení. Těší nás, že jste byli spokojeni s Vaším nákupem.
tým Argento.cz -
Naprostá spokojenost, krásné náušnice, rychlé vyřízení a dodání. Doporučuji.
Reakce obchodu ARGENTO.cz
děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Jsme rádi, že nákup u nás splnil Vaše očekávání.
tým Argento.cz -
- Vstřícný přístup, respekt k zákazníkovi (zkušenost s osobní komunikací telefonickou formou), zboží doručeno včas- naprostá spokojenost, obchod doporučuji.
Reakce obchodu ARGENTO.cz
děkujeme za Vaši podporu a kladné hodnocení. Vaše spokojenost je pro nás největší odměnou.
S přáním hezkého dne,
tým Argento.cz -
Rychlé dodání, pečlivě zabalené,velká spokojenost.
Reakce obchodu ARGENTO.cz
velice si vážíme Vaší pozitivní zpětné vazby. Je pro nás potěšením, že jste byli spokojeni s našimi službami a produkty.
S úctou,
- Rychlé vyřízení objednávky
- S tímto obchodem mám velice dobré zkušenosti, velká spokojenost
Reakce obchodu ARGENTO.cz
děkujeme za vaši pozitivní recenzi. Jsme rádi, že váš nákup na Argento.cz splnil vaše očekávání.
tým Argento.cz -
- zboží ve skvělém stavu
Reakce obchodu ARGENTO.cz
srdečně děkujeme za recenzi. Těší nás, že jste byli spokojeni s nákupem u nás.
tým Argento.cz -
- Tychle dodani, dobra komunikace s obchodem
- Chtelo by mit napsanou velikost - delku v cm lepe by se odhadla velikost nausnic
Reakce obchodu ARGENTO.cz
děkujeme Vám za Vaši recenzi a cenný podnět. Tabulku s velikostmi nyní můžete najít v detailu téměř každého produktu.
S přátelským pozdravem,
Reakce obchodu ARGENTO.cz
děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že nákup u nás splnil Vaše očekávání.
tým Argento.cz -
Rychlé vyřízení mé objednávky a doručení do požadované zásilkovny . Spokojenost !
Reakce obchodu ARGENTO.cz
velmi si vážíme vaší pozitivní recenze. Těší nás, že jsme splnili Vaše očekávání při nákupu.
Spokojenost
Reakce obchodu ARGENTO.cz
děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že nákup splnil očekávání.
Vse probehlo v poradku
Reakce obchodu ARGENTO.cz
Děkujeme za recenzi. Jsme rádi, že nákup přes náš online obchod splnil Vaše očekávání.
- Rychlost dodání
Reakce obchodu ARGENTO.cz
Děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme velmi rádi, že nákup v našem online obchodu splnil Vaše očekávání a byl rychle doručen.
tým Argento.cz