Zboží přišlo dobře zabalené, avšak po rozbalení bylo poškozené. Hluboké škrábance na pohledové straně madla. Rychlost dodání OK.

• vůbec nekomunikují .
    • Zboží je uvedeno že je skladem ,ale skladem není.

Ačkoliv si řada zákazníků chválí rychlost doručení, mám opačnou zkušenost. K objednávce učiněné a zaplacené dne 2. 5. 2023 jsem neobdržel žádnou informaci o tom, že by byla objednávka expedována. Dne 5. 5. 2023 jsem proto kontaktoval obchodníka, kdy mi bylo sděleno, že nemá skladem dostatečný počet kusů (tři balení produktu, ale pouze dvě), že objednal zbývající kus u svého dodavatele a zboží odešle dle 9. 5. 2023, protože nechtěl objednávku rozdělit do dvou zásilek kvůli nákladům na přepravu. Považuji za neseriózní, že mě na tuto skutečnost neupozornili telefonicky po jejím zjištění , abych například mohl změnit objednávku na dva kusy zboží.

Podvodná reklama. Když jsem našel na jejich stránkách vyobrazený olej Osmo 0.75 l , 009 s cenovkou kolem 900 Kč a na obrázku bylo zcela evidentní že je to plechovka na které je pruh v kterém je napsáno + 20 procent, tak jsem neváhal a zboží objednal.
    Na druhý den jsem se pro jistotu mailem zeptal zda dostanu skutečně oněch inzerovanych 20 procent navíc. A pokud ne tak že to celé vnímám jako klamavou reklamu. Odpověď: Těch 20 procent nedostanete a klamavá reklama to není...
    Tak a vyřízeno jsem si řekl...

Zboží mě poslali poškozené a to musel ten co to balit vidět, jelikož obal byl nepoškozen,jednalo se o barové podpěry,

• rychlé dodání
    • dobrá cena
    • zboží neodpovídalo popisu
    • při řešení pán místo omluvy machroval

Chyba v popisu zboží - to se může stát. Tento problém by ale měl řešit ten, kdo dokáže přiznat chybu, omluví se a nedělá machra, že všechno ví.