• dobře zabalen
    • Jsem velmi nespokojen se zaslaným zbožím z důvodu prošlé expirační lhůty (3roky prošlá) , na email nereagují , psal jsem přímo Ing.Blanka Kadlčíková [email protected] a [email protected] bez reakce.

místo dámského parfému přišel pánský a na e- mail, kdy jsem jim psala, žádná reakce

Reakce obchodu Arabské parfémy

omlouváme se za vzniklé nepříjemnosti. Váš e-mail byl zaslán na adresu ze které se automaticky generují objednávky e-shopem, který se používají pouze za tímto účelem, tudíž jsme k e-mailu neměli přístup. Nicméně děkujeme za zpětnou vazbu a tuto informaci v e-mailových avízech více zvýrazníme. Dnes jsme Vás kontaktovali na e-mail, abychom Vaši reklamaci vyřešili a nabídli kompenzaci.

Děkujeme za trpělivost a přejeme pěkný den!
    Desert Rose perfume

• Rychlost, darky
    • Jako obchod dobrý, ty vzorky parfému voní nektere zajímave, celkem dobře, !!! Vune ale vydrží na těle opravdu jen chvilku, některá nevydrží ani půl hodiny. Nevoní vůbec nejen Vám ale ani okolí a ostatním ti nic neciti. Není to žádnej parfém ale podřadná "šmejd" kolínská. Jakýkoliv sprej do 100 Kč vydrží vonět mnohem dele. Parfém a hlavně EDT používám denně a tyto arabske " kolinske " jsou velké sklamani.

Ten kdo balíček balil, neuvedl název firmy a balíček nechtějí vydat na poště.