- OBJEDNÁVKA DOPOSUD NEDORAZILA. :( JSEM NAŠTVANÁ! PLATILA JSEM HNED PŘES GO
Nekomunikuji
- dlouhá doručovací doba, zatím nemám objednané zboží
zboží nedorazilo, stále čekám už je to 7. den
- Zboží nedodáno, peníze nevráceny ani po 6 týdnech
Komunikace s obchodem hrozná, lépe řečeno nulová. V květnu jsem objednala a zaplatila dětskou bundu, objednávka byla přijata ze strany obchodu. Když jsem zboží nedostala ani za 2 týdny, připomínala jsem se emailem, ale nedostala jsem žádnou odpověď. Za dalších 10 dní jsem do obchodu volala, bylo mi sděleno, že bundu - poslední kus - prodali těsně přede mnou někomu jinému a že peníze vrátí, že to vyřídí paní účetní, která tam momentálně není. Uplynuly další dva týdny a peníze nikde.
Zboží objednáno a zaplaceno 14.6. a doteď nemám informaci, kdy mi bude doručeno.
žádná komunikace
na dotaz zaslaný e-mailem i SMSkou ohledně stavu objednávky nebylo reagováno
- ulhanej prodavač
Přesto, že paní na infolince se snaží seč může (asi majitelka více obchodů), nikdy nic nenadělá se zaměstnancem, kterému je vše u pr... Prodavač tvrdí ze zboží již odeslal, aby po konzultaci ze Zásilkovnou bylo zjištěno, že zboží nebylo z obchodu distribuováno na sběrné místo. Až po urgenci skutečně přiznali, že sice data zásilky předali, ale zboží neodnesli.
- Objednala jsem synovi bundu, je to 14 dni a stale neprisla. Bez reakce, nic. Takze tento obchod nikdy vic
Bohužiaľ tyždeň objednaný tovar nedorazil, ani odpoveď, kde som chcela vedieť info o mojej objednavke.
- Byly objednaný šaty XL a přišlo M. V balíku nebyl kód pro vrácení zboží. Problémy s vrácením plus 2x zbytečná cesta do Zásilkovny.
- dosud se nikdo neozval, i když je zboží zaplacené