na dotaz zaslaný e-mailem i SMSkou ohledně stavu objednávky nebylo reagováno
+ v obchodě jsem našla zboží, které jinde bylo vyprodané
- dlouhá doba doručení, avizovaná doprava do druhého dne se nekonala -
Jsem velice spokojená s nákupem na eshopu AP SPORT i dodání bylo rychle.
- Nízké ceny
- Rychlost dodání
Opravdové slevy. Expedice ihned.
Rychlé dodání zboží.
- Velmi rychle jednání a skvělá cena
Výdejna Ok, vše rychlé, žádný problém
- Výběr zboží a velikostí, které jsem jinde už nenašla a za skvělé ceny
- Delší doba dodání
- Na účtence je uvedeno, že zboží lze pouze vyměnit a peníze se nevrací (zboží si nechávám, takže neřeším)
- Chybí mi filtr velikostí a dalších parametrů při hledání vhodného zboží (možná jen v mobilním telefonu)
Delší doba dodání, jelikož se objednané zboží nacházelo na různých prodejnách a zasílá se v jednom balíčku, ale bez problémů po domluvě dodrželi lhůtu, do které jsem zboží potřebovala mít doma. Komunikace na výbornou, zboží krásné, jinak vše super, obchod doporučuji.
Pohodlne!
- rychlé dodání
- Vše proběhlo bez problémů, objednané zboží bylo doručeno.
Maximální spokojenost. Již jsem objednávala opakovaně a vždy bez chyby
Zboží je kvalitní a dodání bylo superrychlé. Ale nejvíc si cením lidí. Úžasný přístup skvělých lidiček. Bohužel jsem potřebovala vyměnit velikost, ale pomohli mi s tím, zavolali mi a ochotně mi poradili. Moc ještě jednou děkuji :)
- nevím
rychlost dodání,kvalita zboží skutečné míry výrobku dle přidané tabulky.
S nákupem v tomto eshopu jsem spokojena. Velký výběr.
Vše v pořádku
Rychlost doručení, komunikace s obchodem.
- Rychlé doručení.
Jistě dobrý obchod, ale malý nedostatek vidím v jeho komunikaci. Objednala jsem si svetr s platbou přes GoPay. I když mi do mailu přišlo z GoPay potvrzení požadavku, platba z nějakého důvodu neproběhla. Z obchodu mě ale bohužel vůbec nikdo nekontaktoval a až po několika dnech jsem zjistila, že objednávka nebyla zaplacena a byla stornována. Přesto jsem objednala znovu, protože svetr jinde v této velikosti neměli. Na druhý pokus už se to povedlo - balíček dorazil rychle a v pořádku.
Velmi rychle doručení, jeden den před polednem objednáno, druhý den byla bunda doma.