- rychlost
od objednání až po doručení OK
- Spolehlivost, rychlost
- Není
- Ceny, doruceni zdarma do Tety
- Pro doruceni zdarma je nutno nakoupit za 300Kc. To jr moc Snizila bych to na 200.
- dlouhé čekání
- nakonec po týdnu informace o tom, že zboží není skladem
- nemohl jsem se dovolat na infolinku
Chápu, že zboží není skladem a nemůže být doručeno, stane se. Ale tím pádem, proč je v objednávce napsáno, že všechny objednávky budou vyřízeny do následujícího pracovního dne, když mi až po týdnu přijde e-mail, že zboží není skladem a objednávka byla stornována. Chtěl jsem jídlo pro syna co nejdříve (nejlépe do druhého či třetího dne), proto jsem zvolil tento obchod. Když se tři dny nic nedělo, zkoušel jsem i volat na infolinku uvedenou v mailu, kde nikdo telefon nezvedal. Za mě zklamání. Myslím, že když se do objednávek napíše, že všechny objednávky budou řešeny nejpozději následující pracovní den, tak že mi informace o tom, že zboží není skladem, mohla přijít opravdu následující den a ne po týdnu.
ráno objednám a po 14h je to už vždy na odběrovém místě v lékárně, což mi vyhovuje
- rychlost dodání
Vše v pořádku. Již jsem zde objednávala a žádný problém.
- dobré ceny
- delší doba dodání
rychlost, i cena - vše bez peoblémů
- možnost dopravy zdarma do drogerie Teta
- docela dobré ceny
- delší doba dodání
- rychlost, cena, možnosti vyzvednutí
Spokojenost. Rychlé dodání, perfektní jednání se zákazníky. Přijatelné ceny.
- Nakupujeme pravidelně, ceny, dostunost, rychlost
Nakupujeme pravidelně, ceny, dostunost, rychlost
Dříve jsem nakupovala na Apotek.cz často, pak jsem přestala, protože měli téměř vše dražší než jinde. Naštěstí už jsou opět nejlevnější a tak jsem se zase vrátila. Tak snad jim to vydrží. Navíc je pro mne důležitá rychlost a spolehlivost a výborná komunikace.
- Nedoporučuji výdejní místo Teta drogerie!
- Rychle a vyrizeni
- - dlouhá dodací doba
- - nereagují na telefon
Objednávku jsem byl bohužel nucen zrušit, důvodem byla dlouhá dodací doba u zboží, které bylo skladem a hlavně to, že jsem se nemohl do obchodu dovolat. Po zrušení objednávky přišlo sdělení, že čekali na zboží od dodavatele. To se stát může, ale komunikace je základ.
Docela dlouha dodaci doba, neni to poprve. Zbozi sice vyexpeduji celkem rychle, ale v utery jej odeslali a ted v nedeli jej jeste nemam. Kde je chyba?
spolehlivost,rychlost.
- rychlost dodání, solidnost