- Velký výběr
- Fajn ceny
Rychlá komunikace i doručení, dobré ceny
Doporučuji o.k.
zajímavý a široký výběr, množstevní slevy
Rychlé a spolehlivé dodání.
- Rychlé dodání a dobrá cena
Super rychlé doručení.
Dobré ceny. :-) -
Vše proběhlo v pořádku byla jsem Spokojená s doručením i cenou.
- Příšerná komunikace
- Naprostá neschopnost
- Když mají problém, tak se se zákazníkem vůbec nezdržují a prostě vám oznámí, že budete čekat.
- Vrácení peněz neumí, napište si email a nečekejte žádnou odpověď.
Naprosto otřesná zkušenost jak z prehistorie e-commerce. Obchod naprosto nekomunikuje, takže jakýkoliv jejich problém budete muset vyřešit sami telefonicky. Na e-maily zásadně neodepisují. Po pár dnech mi napsali, že jim chybí jedno ze čtyř balení a že budu prostě muset čekat. Díkyčau, děkujeme za pochopení. E-mail bez odpovědi. Po telefonu už chybí dvě balení, ale vlastně spíš tři (wtf?) a asi bude nejlepší objednávku úplně zrušit. Jako třešničku si sami zařídíme vrácení peněz, oni přeci nevidí, odkud přišly (wtf na druhou). E-mail bez odpovědi. Takže ve výsledku si u "obchodu" na týden zaparkujete peníze a vyřídíte pár úkonů způsobených jejich naprostou neschopností. Nikdy víc!
Reakce obchodu Apatyka Bylinka
velice nás mrzí Vaše negativní zkušenost s nákupem v Bylince.
Zmatky ohledně počtu balení byly způsobeny záměnou Vámi objednaných produktů - Mixit Velké Křupavé ovoce za produkty Mixit Velké křupavé ovoce - Banán, jahoda, borůvka. Tyto 2 produkty mají velmi podobné balení a naše pracovnice se bohužel přehlédla.
Za způsobené komplikace se Vám velice omlouváme a věříme, že nám do budoucna zachováte přízeň.
S přáním hezkého dne,
Tým Apatyka Bylinka -
- Cena, čtvrtý den balíček dorazil.
- Cena, rychlost dodání.
Eshop Apatyka Bylinka ráda doporučuji.
Zasláno rychlostí blesku. Děkuji.
Rychlé jednání, dobré ceny
Rychlost
- Velký výběr za rozumnou cenu
Dobrá cena, rychlé odeslání
- rychlé doručení
- Funkčnost webu, ten je dost tragický. To vyhledávání, kde si musíte vybrat a zobrazit jen jeden výsledek je naprosto nepoužitelné. Pokud bych nevěděla přesně co chci, zde bych těžko něco našla.
Rychlost, komunikace, cena.
Velmi rychlé vyřízení objednávky.