- Příšerná komunikace
- Naprostá neschopnost
- Když mají problém, tak se se zákazníkem vůbec nezdržují a prostě vám oznámí, že budete čekat.
- Vrácení peněz neumí, napište si email a nečekejte žádnou odpověď.
Naprosto otřesná zkušenost jak z prehistorie e-commerce. Obchod naprosto nekomunikuje, takže jakýkoliv jejich problém budete muset vyřešit sami telefonicky. Na e-maily zásadně neodepisují. Po pár dnech mi napsali, že jim chybí jedno ze čtyř balení a že budu prostě muset čekat. Díkyčau, děkujeme za pochopení. E-mail bez odpovědi. Po telefonu už chybí dvě balení, ale vlastně spíš tři (wtf?) a asi bude nejlepší objednávku úplně zrušit. Jako třešničku si sami zařídíme vrácení peněz, oni přeci nevidí, odkud přišly (wtf na druhou). E-mail bez odpovědi. Takže ve výsledku si u "obchodu" na týden zaparkujete peníze a vyřídíte pár úkonů způsobených jejich naprostou neschopností. Nikdy víc!
Reakce obchodu Apatyka Bylinka
velice nás mrzí Vaše negativní zkušenost s nákupem v Bylince.
Zmatky ohledně počtu balení byly způsobeny záměnou Vámi objednaných produktů - Mixit Velké Křupavé ovoce za produkty Mixit Velké křupavé ovoce - Banán, jahoda, borůvka. Tyto 2 produkty mají velmi podobné balení a naše pracovnice se bohužel přehlédla.
Za způsobené komplikace se Vám velice omlouváme a věříme, že nám do budoucna zachováte přízeň.
S přáním hezkého dne,
Tým Apatyka Bylinka -
- Velký výběr, dobré ceny
Přestože v objednávce byly dvě adresy: doručovací a fakturovací, obchod doručil zásilku na fakturovací adresu, když jsem zaslala připomínku, reagovali velmi odmítavě, že byla uvedena jedna adresa. Nebyla, i v profilu na webu mám uvedené stále dvě adresy. Po tom, co jsem si balíček na vlastní náklady musela nechat přeposlat jsem zjistila, že objednávka a obsah balíčku neodpovídá. Místo 2 balení coriolu pro lidi přišlo jedno balení coriolu pro psy a kočky a jedno balení maitake. Obchod nereaguje. Už si zde žádné zboží neobjednám.
Zboží jsem objednala. Záhy mi bylo sděleno, že zboží nemají, ale během dalšího týdne naskladní. Je to už 10 dnů a nic. Prodejce se neozývá. Zboží je stále v nabídce s příslibem odeslání do druhého dne.
- zboží špatně zabaleno (jen vloženo do krabice bez nějaké folie) a po otevření balíčku jsem zjistila, že keramický difuzér je rozbitý - byl to vánoční dárek, takže komplikace.
- ihned jsem kontaktovala e-shop ohledně reklamace, poslala jsem i fotografii, dosud se neozvali.
Reakce obchodu Apatyka Bylinka
Bohužel se stane, že přepravní společnost zásilku svou manipulací poškodí. Případ jsme vyřešili k vaší plné spokojenosti.
Omlouváme se za způsobené potíže.
Apatyka Bylinka