Krátká otevírací doba výdejního místa
Spokojenost
Rychlé dodáni zboží
Rychlé zaslání.
Super sada na mastnou pleť. Používám vše každý večer i ráno. Jsem spokojená.
Rychlé doručení
- Velmi rychlé vyřízení objednávky. Vždy bez problémů. Doporučuji
Již delší dobu nakupuji a používám produkty kosmetiky Anna Brandejs a jsem s nimi spokojená. Několikrát jsem již dostala vzorek na vyzkoušení nového produktu a následně jsem si jej také objednala. Bylo pro mě překvapující, že při posledním nákupu mi přišel vzorek pleťové masky, ale bohužel v něm bylo tak malé množství, že šlo použít jen jako vzorek na cca. 2cm2 obličeje, teky zřejmě jako test na alergii. Toto se mi ještě nestalo a vzhledem k tomu, že produkty z této kosmetiky nejsou lacinou záležitostí, tak mě to i velmi nemile překvapilo. Adi také proto jsem si tento prodikt neobjednala.
vše o.k.
- Kvalitní produkty, skvělý servis.
- jen samá spokojenost, nabídka produktů ve vysoké kvalitě
- Dojmy z obchodu jsou pouze pozitivní. Objednávky jsou vždy vyzvednuty a doručeny v nejkratším možném čase.
Podle mého názoru jsou nepřítomní
Nevidím výhody, jen jinde toto zboží nekoupím, proto je kupuji přes internet.
Rychlé dodáni, vše bez problémů
- Mohlo by být více produktů v akci
Výborná komunikace,hlavně s pani Dimfkovou,dobře poradi
Výborná kosmetika -
- Obchod Anna Brandejs je velmi příjemné nákupní místo. Jak pro kvalitní uživatelské prostředí, které na vás dýchne čistotou a jednoduchostí, tak pro kvalitu kosmetiky, která je opravdu špičková. Pro nás vegetariány je v nabídce i veganska kosmetika .
- Medik8 je mnou léta prověřená značka. V šedesáti letech mám pleť opravdu s minimem vrásek na svůj věk. Teď ji střídám s výrobky Anna Brandejs, které jsou novější a objevují se stále nové. A stále lepší a lepší.
- Dříve byla možnost podívat se, které výrobky se hodí pro kterou věkovou kategorii. Dnes už tato možnost není. Je to škoda. Výrobky, které hlásají úžasný zázrak,který vám s pletí vykonají, rozhodně nemohou působit v každém věku ženy stejně. V šedesáti se zázraky nekonají. Tento fakt pak snižuje důvěryhodnost jinak výborného výrobku.
Tento obchod nezklame žádnou ženu.
- vždy vše v pořádku
Rychlé bezproblémové doručení.