Skvělí produkty !!! opravdu splňuje vše co slibují. Ta mě Dokonalí

• Nejkvalitnější kosmetika jakou jsem kdy vyzkoušela! Super rychlé dodání.

Spokojenost ve všech směrech

Zatím vždy doručeno vpořádku a rychle

• Rychlé doručení, skvělé produkty, bezproblémová komunikace, přehledné poradenství v případě doporučení nejvhodnějšího produktu. Velká spokojenost.
    • Neni

• Vše v pořádku
    • Nic

• Jako vždy rychlé dodání

• Rychlé vyřízení objednávky. Zboží dorazilo v naprostém pořádku.

• Rychlost
    • Špatná komunikace

Chybí mi kontakt a poradenská služba.
    Komunikace na chatu neni dostatečně pružná.

S vaším týmem v obchodě jsem velmi spokojený!

Příliš drahé

• rychlost, spolehlivost

Výborná , super maska

Byla bych ráda, aby se obchod s tak velkou reklamou zamyslel nad vzhledem odeslaných objednávek. Přijde mi vše nedbalé, hozené do krabice, uvnitř potlučené. Když objednáváte tady něco za tisíce v porovnání od drobného Českého obchodníka, který má vše vyšperkované a “vymazlené” do detailu, přidá navíc nějaký drobný předmět, vlastnoruční podpis, tak mě to přinejmenším zaráží. Určitě zde vidím prostor pro zlepšení. Další věc jsou vzorky, které nikdy nedorazily jak jsem požadovala, nebo dokonce vůbec. Určitě je fajn něco vyzkoušet co doma nemám a do budoucna třeba mohu pořídit. Už při několikáté objednávce, kdy to bylo špatně jsem se ozvala, dorazil e-mail s tím, že se věc předává dál, od té doby uplynul měsíc a reakce žádná. Také nechápu, proč není nějaká infolinka. Produktů jsem měla ke konzultaci hodně a věcné vypisování mě nebaví a není na to čas. Kupuji zde jen proto, že jsem spokojená s kosmetikou od Medik8. Jinak si myslím, že si zákazníků zde nikdo neváží.

Rychlé dodání

Přiměřená komunikace, dobré produkty, vzorečky navíc

Objednávám v e-shopu delší dobu a jsem vždy spokojená a vidím, že se děje vše pro spokojenosti zákazníků, skvělá komunikace a rychlé vyřízení objednávky

Nevýhody žádné nevidím

• Stránky jsou velmi přehledné. Zboží je perfektně popsáno i s recenzemi zákazníků.

Velmi ráda zde nakupuji, kosmetika je úžasná. I když ceny jsou trošku vyšší, tak odpovídají kvalitě výrobků.

Ověřený poctivý obchod, rychlé doručení, kvalitní zboží

• Kvalitní kosmetika