Reklama
Přihlásit se a přidat recenzi
  • 20 %

• Telefon o 8500,- levnější než v té době na trhu
    • Příslušenství zdarma
    • Komunikace - ironie vzhledem k dodací době, ale snažil se být milý
    • Půl rok dodací doba
    • Telefonu odchází po půl roce displej
    • Vyhlásil insolvenci - nemá ani na toaletní papír

Na to, že jsem tak dlouho čekal, mi pan Bark přeobjednal telefon a místo tehdejší Z3 Compact jsem za stejnou cenu dostal Z3 normální. Doplatek neřešil - nedivím se, půl roku je docela dost.

Nemohu reklamovat - 15%

• nic
    • Podvod.

Už vime kde č.u.r.a.k. bartak bydli.Zitra jedem utrhnout mu hlavu a strčit do prdele.chudak nevi s kym se zahrava.

• už nikdy více, právě po 1,5 měsíci vyplnuji poledávku na soud.
  • 70 %

• Nevim,co se panu Barkovi stalo nebo nestalo, ale neco zrejme neni v poradku. Minuly rok jsem u nej zakoupil dva mobily, vzdy byl velmi ochotny a odpovidal na dotazy vicemene ihned. Sice jsem kvuli dodavateli cekal delsi dobu,ale vse bylo ok. Vim ze pan Bark si na sebe nabral hodne moc prace, a telefony prodaval dost levne,tudiz na nich nevydelaval asi tolik co jini a i pres svuj handicap,kdy vse musel resit jednou rukou,tak svou praci delal dobre. Mrzi me ted tady cist tyto komentare,a panu Barkovi preji,aby se vse dalo do poradku.

?

• 10 %

• Objednal jsem si iphone 6 a zaroven jsem se s nim domluvil ze dopredu platit nechci, tak mi ho poslal normalne na dobirku (asi 1 mesic zpatky) a telefon super, funguje jak ma..
    • Nevraci vam penize takze davam 10%

Uz si u nej nic kupovat ale nebudu

• JE TO ZLODĚJ

HAJZL

• podvod!!!!
    • Peníze mi nevrátili, i když už je to týden!

Přišel mi tento mail:
    Dobrý den.
    Celá situace nás už kvůli dosavadní reputaci velice mrzí.
    Můžeme vás uklidnit,o své peníze nepřijdete.
    Děkujeme za pochopení
    [email protected]

• Podvod.
    • Zboží jsem zaplatil podle objednávky, ale nic se dál nedělo. WWW stránky zmizely a telefonní číslo najednou přestalo ekzistovat.
    • Již několik lidí na pana Barka podalo trestní oznámení.

Nenaleťte podvodníkovi, jako jsme naletěli mi.
    PODVOD!!!

• žádné, okráda lidi

okráda lidi

• Žádné, je to celé podvod. V okamžiku, kdy jsem do poznámky napsal, že budu platit až po obdržení zboží mi nic nepřišlo. Telefon již neexistuje a co vím z Heureka.cz, tak je cca 40 lidí, co mu poslali peníze převodem a nemají ani peníze ani zboží.

• Nenabízí
    • Jdu zvracet (je to pořád příjemnější, než tento obchod)

Zboží jsem objednal ve čtvrtek 3.9.2015, kdy recenze této firmy byly ještě na vcelku na dobré úrovni. Jelikož jsem neměl na účtu dostatečnou částku (objednávka 18 600,- Kč), chystal jsem se zaplatit v pondělí. Vyplnil jsem platební příkaz. Chybělo pouze odeslat kód a peníze by odešly. V tu chvíli mne napadlo se ještě podívat na recenzi tohoto obchodu a úplně mne to dostalo. Platbu jsem nerealizoval a zaslal e-mail, ve znění kdy dostanu objednané zboží po jeho úhradě. Přišla pouze automatická odpověď. Od té doby nic. Jsem rád, že jsem stačil nezaplatit a lituji ty klienty, kteří musí řešit své pohledávky zásluhou takovýchto individuí. Je s podivem, jak dlouho ještě tento obchod fungoval i po tom co jeho majitel zrušil facebook a mobil.

• Obchod nereaguje
    • Žádné zboží nedorazilo ani po zaplacení
    • Telefoní číslo neexistuje

Tento obchod je podvod nechají si zaplatit za zboží předem a nic nedorazí ani se nikdo neozve tak pozor!

• Podvod

Obchod skončil, nic neobjednávejte, čekám na vrácení peněz.

Nejhorší zážitek v životě - přišla jsem o 18000,- Kč. Obchod vyhlásil úpadek a nadále prodával na internetu a přebíral peníze od nic netušících zákazníků. Zboží nedodal, peníze nevrátil. Zase jeden hajzl a podvodník!!!!!!!! Podala jsem trestní oznámení.

v žádném případě NEDOPORUČUJI!!!!!

• jsou to podovdníci
    • peníze pan Michal Bark převzal, zboží nedodal. podávám žallobu.

Pozor, nic od nich nekupujte, je to podvod.

• 70 %

• Pokud pan Bark na sebe vyhlašuje insolvenci, je potřeba svůj dluh přihlásit.Návratnost se "může" pohybovat od 30 % a více.Hrozně záleží na tom,kolik si bude schopen vydělat, jaké bude mít přijmy.Kdo se nepřihlásí, bude mit smůlu a neuvidí ani korunu.Insolvence trvá od vyhlášení 60 měsíců a po celou dobu vám dotyčný platí poměrnou čast dluhu od 30 % a více...může to být i více a to značně.
    • *

• nic
    • Insolvence pokud je podaná tak je na justici uvedena.
    • Panáček o insolvencipouze mluví (píše).
    • Doporučuji všem podat trestní oznámení
    • pro podezření z trestného činu podvodu.

Nenapadlo mě že se může jednat o podvodníka
    Podmínka uzavření objednávky - připjetí platby-u solidních obchodníků nic nenormálního ale zde se jedná o podvod.
    Nedoporučuji
    Popsáno výše

• Odpověď na dotaz, kdy bude dodáno zboží:
    • Dobrý den.
    • Díky spolupráci s naším výhradním dodavatelem, jsme byli nuceni vyhlásit úpadek...
    • Celá situace nás už kvůli dosavadní reputaci velice mrzí.
    • Můžeme vás uklidnit,o své peníze nepřijdete.Pokud vaše zboží nedorazí v nejbližších dnech:
    • Pověřený člověk pro přihlášení vaší pohledávky je osoba spravující náš úpadek,pan Břetislav Havlíček
    • 732994018,[email protected]
    • Děkujeme za pochopení

Neobjednávat, naplatit!
    Zřejmě jsme přišli o peníze ...

• Žádné ....
    • Slabiny? Nakoupil jsem, zaplatil na účet a peníze ani zboží už nikdy neuvidím ....!!!!

Nenakupovat .... prodávající vyhlásil osobní bankrot .... Všichni, co nakoupili neuvidí už ani peníze, ani zboží ... NENAKUPUJTE ZDE PROSÍM ....!!!!