- Rychlá reakce a komunikace obchodu
- Mají co nabídnout
- Skvělá komunikace, příznivé ceny, rychlé dodání zboží.
- Žádná
Rychlost, komunikace
Všechno super, děkuji
rychle a spolehlivě
- poradenství před nákupem
- příslušenství zdarma (šrouby, středové krytky)
- rychlost dodání
- Vše super. Maximální spokojenost.
Opravdu kvalitní obchod který umí pomoct vybrat zboží. Kvalitně zabalit.
Tento obchod je perfektní. Děkuji
Rychle odeslání,balení profi,kvalita shodna s fotkami v eshopu.
rychle jednaní dobra komunikace
Vše ok
Rychlý a bezproblémový obchod.
Dobrý den.
na stránkách Alukola-obchod.cz jsem si v posledních týdnech vybral jak pneu, tak i elektrony. Obojí jsem objednával jednotlivě a nezávisle na sobě. Obojí mi také přišlo ve stanoveném termínu, absolutně bez problémů a v řádně zabaleném stavu bez sebemenšího poškození. O způsobu, termínu i hodině dodávky jsem byl průběžně informován, a to jak maily, tak i přes SMS. Dokonce i slečna/paní řidička předem vždy zavolala, aby upřesnila hodinu doručení a byla velmi příjemná. Protože u elektronů byl na stránkách avizován pozdější termín expedice než u gum (cca. 5-7 dní), zavolal jsem si během této doby na zákaznickou linku s dotazem, jestli je vše v pořádku. Slečna/paní byla velmi příjemná a ujistila mě konkrétní informací, kdy budou kola expedována a kdy je fyzicky dostanu. Přesně tak se i stalo. Za mě naprostá spokojenost a kdyby se gumy či elektrony kupovaly častěji, za mě je tento obchod jasná volba. Všem zainteresovaným mnohokrát děkuji za profesionální přístup a služby. Jen tak dále! :) -
Prodejce ochotně poradil a překontroloval možnost použití na můj vůz. Druhý den bylo zboží doma.
- Velký výběr kol. Kvalitně zabalené a dárek navíc.
- Při zjišťování detailních informací byl obchodník vstřícný a ochotný a pomohl mi rozklíčovat veškeré mnou poptávané detaily o výrobku. Dodrželi i termín dodání, který uváděli na stránkách obchodu a splnili i podrobnosti montážních doplňků dodávaných automaticky k výrobku.
- bezproblémovost
- Rychlost dodání oceňuji.