• dobré ceny, kvalitní poradenství

• odborné rady

bundu jsem nekoupila, nevyhovuje barva

• Super dostupnost v centru Brna
    • Umí poradit

Vše proběhlo velmi rychle a bez záhrdele.

Férové jednanie a ultra rýchle dodanie!!!

• Ikdyž nastaly problémy s platbou za zboží, obchod po celou dobu aktivně komunikoval a snažil se situaci řešit. Problém jsme rychle vyřešili a zboží nám bylo doručeno :-)

• zabaleno a předáno dopravci ještě ten den

Prostě dobrý.

Ochotny personal. Poradili jsou prijemny a velky vyber. Super

• sortiment
    • rychlé doručení

• Nízké ceny
    • Osobní odběr zdarma
    • Velmi rychlé zpracování objednávky a připravení k vyzvednutí
    • Široká nabídka sortimentu
    • Velké skladové zásoby
    • Ochotný personál na pobočce

Bez výhrad

Doporučuji, ALE bohužel s výhradou. Objednala jsem zde nyní batoh, protože jsem při několika svých dřívějších objednávkách byla vždy spokojená. Batoh jsem bohužel musela odeslat zpět, dceři neseděl. Psala jsem na e-shop i na prodejnu do Ostravy e-mail s doplňující otázkou a prosbou o odpověď jako potvrzení příjmu e-mailu. A nic - ani z jedné adresy se nikdo neozval. To považuji za neprofesionální a pro mě je to překvapivé zklamání. Batoh jsem poslala zpět, přes Zásilkovnu, a teď čekám, co bude. Opravdu doufám, že dostanu alespoň e-mail o přijetí mé zásilky. Komunikace by měla být profesionální, krátká odpověď na e-mail/y zákazníka normou.

• ochotný a odborný prodavači

• Cena
    • Rychlost doručení

Zbozi jsem si objednal, zallatil, ale po dvobdnech mi volali, ze ho nemaji…

Reakce obchodu alpsport.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaši reakci. U Vámi vytvořené objednávky bohužel došlo k záměně dostupných barevných variant zboží. Nicméně dle našich záznamů byla objednávka vytvořena v neděli 1.9., načež Vás kolegyně následující den telefonicky kontaktovala s nabídkou jiné barevné varianty nebo stornování objednávky a vrácení platby. Dle Vašich požadavků jsme přistoupili ke stornu objednávky a platba Vám byla vrácena v úterý 3.9.

Věříme, že nám i příště zachováte přízeň.
    Tým Alpsport

• Bezvadná komunikace.

• Rychlé dodání
    • Zboží bylo levnější než v jiných obchodech

V tomto obchodě jsou všichni ochotní, příjemní, se vším poradí, pomůžou, skvělá komunikace, nic nebylo problém, profesionální přístup a rychlost. Takže jsem naprosto spokojená. Není co vytknout. :-)