• rychlé dodání

nic

• Pouze kladné zkušenosti, komunikace bez problémů, rychlé dodání.

• O dost levnejsi nez klasicky shop
    • Stejne kvalitni zbozi (original)

Zbozi dorazilo behem 2 dnu od obednani, radne zabalene, v poradku a hlavne to, co jsme si objednali. Mohu jedine doporucit.

• Rychlé dodání
    • U růžové bundy neodpovídá sytost barev

• Rychlé dodání

obchod super, vrácení zboží na vlastní náklady to je strašné. nyní čekám na vrácení peněz za nesedící zboží, odesláno před 5ti dny, balíček obdržen v obchodě.

Reakce obchodu ALPINE PRO official outlet

děkujeme za recenzi, ikdyž nás nepotěšila. Máte vždy možnost v rámci ušetření poštovného, vrátit zboží na kterékoliv naší značkové prodejně. Ze zákona je lhůta vrácení peněz do 14 dnů. Vždy se ale snažíme, aby byla vratka vyřízena co nejdříve.
    Snad bude zboží příště sedět.

přejeme krásný den
    Tým ALPINE PRO

Vše bezva

• kvalitní zboží

Rychlé dodání, kvalitní zboží, moc děkuji.

Rychlá dodávka a zboží krásně sedí

• Neodhadla jsem správně velikost. V obchodě nebyl žádný problém s výměnou. Paní prodavačka mi po telefonické domluvě ochotně udělala rezervaci na správnou velikost.

S obchodem jako službami velmi spokojena. Před objednávkou jsem telefonovala a na druhém konci byla velmi, velmi příjemná paní, která mi poradila.
    Výhradu mám věcně k bundě, kterou jsem si objednala. Jelikož už jsem měla od vás před lety bundu a jsem s ní velmi spokojena, tak jsem si myslela, že kvalitně nová bunda bude stejná. Kvalita se mi moc nelíbí a co mě překvapilo, byl zip tak do svetru a ne do bundy. Proto jsem okamžitě bundu dala švadleně, aby mi vyměnila zip za silnější.
    Doufám, že mi udělá nová bunda alespoň poloviční službu jako stará bunda. Starou bundu jsem kupovala ve vašem obchodě, který byl zrušen v našem městě myslím tak před 12 ti lety. Tuto bych si nekoupila. Vím, že jsem mohla bundu poslat zpět, ale nemám na to povahu takto jednat. Je to moje vina.
    Omlouvám se za nepříjemné hodnocení.

• vše ok

Mám obchod ráda. Nabízí kvalitní sportovní funkční oblečení za přívětivé ceny.

Rychlé vyřízení objednávky, velmi přízniva cena.

Výborná kvalita zboží, dobrá průběžná informovanost o stavu objednávky, rychlé dodání.

• Rychlost
    • Srozumitelnost
    • Jednoduchá obslužnost

• Cena
    • Nic

• Velký výběr, přehlednost, rychlé dodání

• Vstřícná komunikace a vyřízení problému na zákaznické lince, kdy mojí vinou byla učiněna chyba v objednávce.

Reakce obchodu ALPINE PRO official outlet

děkujeme za recenzi a jsme rádi, že bylo vše vyřešeno k Vaší spokojenosti.

přejeme krásný den
    Tým ALPINE PRO