- Mluvil jsem s nimy že mi nic nedorazilo řekli že mi to ihned pošlou a nic nikde.
- Výborná komunikace a vstřítcnost rychlé zaslání
Spokojenost
Děkuji velmi rychlé a kvalitni dodáni zboži.
Vše ok.
Objednány žebřiny 180x70 podle obrázku 18 příček.Dodán ,, žebřík,, o 9 příčkách!!!Pro malé dítě 10 let naprosto nevhodné 20 cm mezery mezi příčkama .Upozornila jsem obchod,že chci žebřiny vyměnit za původně objednané nebo tyto vrátit.Bohužel už přes 10 dni mi z obchodu slibují, že pošlou přepravce pro vyzvednutí.
- Rychlost dodání.
- rychlost, cena, zboží odpovídá
S prací firmy jsem spokojená
Zboží dorazilo OK, v tom spokojenost. Jenže nejsem spokojený s internetovými stránkami. Koupil jsem si zboží, vložil do košíku, vyplnil všechny údaje a protože jsem měl nad 1000,-Kč, doprava měla být zdarma. Ale chybička se vloudila. Když jsem si vložil místo zásilkovny (balíkovny), teď přesně nevím, nechtělo mě to pustit k platbě. Zkoušeno několikrát. Takže jsem nakonec musel vzít GLS dopravce a vše šlo bez problémů. Takže nepiště, že máte dopravu zdarma, protože to není pravda.
Rychlost vyřízení
S nákupem nebyly žádné problémy, naopak, i personál byl ochotný vycházet mi vstříc. Všechna chvála
Rychlé objednání, dodání a platba na dobírku
Ochota vyjít vstříc potřebám a poradit
Objednání bez problémů, doručení taktéž.Díky za služby.
Objednal jsem si bradla na cviceni a zbozi sem mel doma dalsi den, jsem s obchodem i s vyrobkem velmi spokojen.
- Rychlé dodání...bez problémů.
Dobry popis,skvela cena
- Objednaná koloběžka byla v balíkovne už za 3 dny. Platba dobírkou, super.
Velmi rychlé doručení.