Přihlásit se a přidat recenzi

• Mluvil jsem s nimy že mi nic nedorazilo řekli že mi to ihned pošlou a nic nikde.

• Výborná komunikace a vstřítcnost rychlé zaslání

Spokojenost

Děkuji velmi rychlé a kvalitni dodáni zboži.

Vše ok.

Objednány žebřiny 180x70 podle obrázku 18 příček.Dodán ,, žebřík,, o 9 příčkách!!!Pro malé dítě 10 let naprosto nevhodné 20 cm mezery mezi příčkama .Upozornila jsem obchod,že chci žebřiny vyměnit za původně objednané nebo tyto vrátit.Bohužel už přes 10 dni mi z obchodu slibují, že pošlou přepravce pro vyzvednutí.

• Rychlost dodání.

• rychlost, cena, zboží odpovídá

S prací firmy jsem spokojená

Zboží dorazilo OK, v tom spokojenost. Jenže nejsem spokojený s internetovými stránkami. Koupil jsem si zboží, vložil do košíku, vyplnil všechny údaje a protože jsem měl nad 1000,-Kč, doprava měla být zdarma. Ale chybička se vloudila. Když jsem si vložil místo zásilkovny (balíkovny), teď přesně nevím, nechtělo mě to pustit k platbě. Zkoušeno několikrát. Takže jsem nakonec musel vzít GLS dopravce a vše šlo bez problémů. Takže nepiště, že máte dopravu zdarma, protože to není pravda.

Rychlost vyřízení

S nákupem nebyly žádné problémy, naopak, i personál byl ochotný vycházet mi vstříc. Všechna chvála

Rychlé objednání, dodání a platba na dobírku

Ochota vyjít vstříc potřebám a poradit

Objednání bez problémů, doručení taktéž.Díky za služby.

Objednal jsem si bradla na cviceni a zbozi sem mel doma dalsi den, jsem s obchodem i s vyrobkem velmi spokojen.

• Rychlé dodání...bez problémů.

Dobry popis,skvela cena

• Objednaná koloběžka byla v balíkovne už za 3 dny. Platba dobírkou, super.
  • 10 %

• -

Tento obchod NEDOPORUČUJI!!!
    Po telefonické domluvě, kdy mi byla poslána prasklá obruč Hula hoop, jsem měla nafotit a poslat e-mailem.
    7.6. 2022 jsem obratem poslala a bylo mi odpovězeno, že o dalším postupu mě budou informovat.
    15.7. jsem psala znovu, jak to vypadá s mou reklamací a doteď mi nikdo neodpověděl.
    Zdá se tedy, že peníze jsem vyhodila.
    E-shop nedoporučuji.