Druhý krát poškodeny uzávěr na produkte, vyhovaraju sa na dopravu, pricom krabica bola vždy v poriadi
V takových situacích se prosím obraťte na naše oddělení služeb zákazníkům.
Poté se na situaci podíváme blíže a jistě najdeme řešení problému.
S pozdravem! -
- Kvalita objednaneho zbozi
- Rychle doruceni
- Rychle doruceni
- velký výběr zboží
- výhodné ceny
- proteiny s příchutí jsou chuťově velmi dobré
- vhodné zabalení zásilky
- Rychlé doručení
- Kvalitní a chuťově nejlepší protein
- Ceny
- Nabídka
- Zákaznický servis
- Doba doručení
Na jedné straně přijatelná cena, plus sleva navíc se hodí, ale zrovna ERYTHRITOL měl roztržený sáček, zřejmě nevhodnou manipulací, takže jsem dobrou třetinu obsahu musel lovit v krabici...
V takových situacích se prosím obraťte na naše oddělení služeb zákazníkům.
Poté se na situaci podíváme blíže a jistě najdeme řešení problému.
S pozdravem! -
- už opravdu nic
Po vyzvednutí balíku jsem doma po otevření zjistila, že jsou produkty celé zalepené od toppingu, který nebyl vhodně zabalený a celý byl vylitý a byl na všech produktech. Požadovala jsem reklamovat celou krabici zboží, jelikož jsem objednala i spoustu cookies a dalších produktů (v papírových krabicích), které už byly potrhané, polepené a musely by se umýt horkou vodou aby se topping z tama sundal - jenomže to si zboží úplně poškodíte. Navíc jsem měla polovinu věcí jako dárek, což samozřejmě není možné, nebudete někomu dávat špinavé natrhlé polepené produkty. Třeba tyčinky, ty byly jako ponořené v sirupu, komplet celé od sirupu.
Reklamace byla zamítnuta, protože produkty prej poškozené nebyly a to, že je to špinavé, to vlastně vůbec nevadí (ani to že to není použitelné). Neprofesionální přístup. Opravdu jsem to nečekala!Reakce obchodu Allnutrition.cz
děkujeme za recenzi a omlouváme se jménem dopravce za poškození zásilky. Nad zlepšením reklamačního procesu pracujeme. Doufáme, že nám dáte v budoucnu druhou šanci.
S přáním hezkého dne
tým allnutrition.cz -
- výborné produkty
- rychlé doručení
- Vše proběhlo v pořádku
Po přečtení pár negativních recenzí jsem začal mít obavy jestli mi nebude doručen produkt s končící expirací. Navíc mi přišlo avízo z pošty, že mají zásilku s váhou 1kg, což vzhledem k objednání 4kg proteinu ve mně vyvolalo další obavy. Všechny se, ale ukázaly býti liché, zboží má expiraci 1,3 roku a je to přesně to co jsem si objednal.
Faktem zůstává, že po zadání emailu při objednávce mi okažitě začala chodit halda spamu (vyhrál jste v baumax, lidl a já nevim co ještě) z absolutně šílených adres, který se dostával přes filtr. -
výborné produkty , rychlost dodání
- Přehledné stránky, rychlý výběr
Super, nic nemohu vytknout
Mam jen kladné skušenosti
- Spolehlivost a rychlost
- Ceny
- Chuť
- Kalorie
- Objednala jsem si 4x 1kg džemu a 3x topping, všechny produkty mi byly zaslány s expirací do března. Ze strany prodejce je to opravdu sprosté. Neřešila bych to při nákupu 1ks, ale nejsem otesánek, abych to stihla zkonzumovat za 2 měsíce.
Rychlé a bezchybné vyřízení objednávky
S politováním musím napsat, že jsem tady na ALLNUTRITION tentokrát nakoupil naposledy. Stalo se mi totiž už ne poprvé, že část doplňků byla těsně před skončením expirační doby, aniž by na to bylo na e-shopu upozorněno, konkrétně se jednalo o ALLNUTRITION Glutamine 1250 XtraCaps 2x360 kapslí s expirační dobou 2/2024!!! To si jako prodejce myslí, že při nákupu 1/2024 bude toto množství ihned spotřebováno do konce února? Považuji to za opakované klamání spotřebitele, i když ostatní produkty byly již s expirační dobou mnohem delší.
V takových situacích se prosím obraťte na naše oddělení služeb zákazníkům.
Za produkt Glutamine 1250 XtraCaps s krátkou expirační dobou Vám byly vráceny peníze.
S přáním hezkého dne
tým allnutrition.cz -