Objednal jsem, byl jsem vyzván k vyzvednutí u stánku partnera, trmácel jsem se pro objednávku autem přes celou Prahu, aby mi tam řekli, že smůla, že mou objednávku zaměnili s jiným zbožím, a že je třeba to objednat znova. Na to jsem se jim už vykašlal.
možná obchod není až tak špatný, ale přístup prodejce k zakázníkovi(přes telefon) je otřesný. Pán mi ani nechtěl dát další informace, které jsem žádala, poté mi hovor vypnul!!!
- PROTOŽE JSEM OBCHOD ZRUŠIL TAK ŽÁDNÉ
- LŽOU VE SVÝCH INSERCÍCH
NEKUPOVAT !!! VYBRAT SI PODSTIVĚJŠÍ INTERNETOVÝ OBCHOD
- šíře sortimentu + dobré ceny
- řešení reklamace
bohužel námi zakoupené zboží avizováno jako nové mělo v setu starou a použitou nabíječku, což jsem reklamovala, k reklamaci se mi ani po 14 dnech nikdo nevyjádřil.
- zboží na stránkách je skladem a když je objednám, posléze mi volal obchodník s tím, že objednaný tel již není skladem
- Podle internetových stránek vše ok - realita je bohužel úplně jiná.
- Špatná komunikace - neochota - nezájem - zavádějící informace.
Bohužel nejlevnější není nejlepší.
- Nekomunikují.
Nedoporučuji.
- Drzost,od vašeho operátora,nebo co to tam mate za člověka.
Špatný přístup
- žádné
- komunikace
již se na obchod nikdy neobrátím
- ---
- nepříjemná a nevstřícná obsluha něco mi vysvětlovat
nedoporučuji
- Má uvedeno "skladem", ale zboží nedorazilo ani po 14dnech a 3 tel. urgencích. Objednávku tedy ruším.
- komunikace
budte opatrni, pokud mate jiny obchod, prejdete tam
- Zadne
- Jednani, kontaktovani o zbozi
Nemel jsem s nim dobre zkusenosti, uz s jednanim pri telefonatu, navic jsem nebyl vubec informovam o zasilce a az po 7 dnech co jsem tam volal, tak teprv mi bylo receno, ze druh meho zbozi nemaji, pritem na internetu bylo neco jineho.
- cenově levnější
- negativní recenze kam se podíváš....
I když jsem byl zčásti zaražen, že během vyzkoušení si provozu mobilu proběhly mezi podávajícím a kupujícími tři reklamace, přesto výrobek fungoval jak měl, tak sem do koupě šel...ale jsem na rozpacích dále, co s týče recenzí ohledně reklamací v tomto obchodě...doufám, že telefon bude fungovat co nejdéle a já tam nebudu muset zavítat, dle jiných je záruční list pro tuto firmu jen cár papíru... :-(
- Nízké ceny
- Klamavé informace o skladové dostupnosti zboží
- Nereagují na maily
Cena není všechno. Nedoporučuji.
- neozvali se
- Komunikace
Nic nekupovat.
- žádné
- Neochotný majitel, peníze za vrácený telefon jsem dostal až pod pohrůžkou trestního oznámení.
Rozhodně by zákazníci neměli naletět jako já na nízkou cenu. Určitě nedoporučuji,
- vůbec žádná komunikace
- veškeré slabiny nedoporučuji
podvodný obchod
- Velmi špatná komunikace ze strany prodejce. Při telefonické komunikaci se prodejce tváří že je obětžován. Písemná ani není. Klame zákazníka na svém e-shopu že má uvedeno že je zboží skladem ale ani po 3 týdnech objednávky skladem není a nikdo neupozornil ani neinformoval že zboží nedorazilo či kdy vubec kdy dorazí. Tvrdí že je jedno co je napsáno na e-shopu, a zda se má postavit na hlavu. V tom případě porušuje zákon.
Tomuto obchodu se vyhněte!!!!!!!!!!!!!
- doba dodání výc než měsíc