Nakupoval jsem již 3x a vše Ok
- Rychlost - obvykle to mají připravené za hodinu nebo 2
- Skvělé ceny
- skladem
- Rychlé vyřízení, dobře dostupné na osobní vyzvednutí
Jsem si objednal Mezkal bylo to ..... a byl bez cerva .
Prodavajici byl neochotny a na hovno at se na to vysere a de delat neco jineho a nekurvit naladu zakaznikovi -
velmi solidní obchod,vstřícnost,rychlost vyřízení objednávky, výběr m.j. zájmových destilátů a rumů za velmi slušnou cenu, poblíž obchodu je stanice MHD a nedaleko metro, možnost parkování v okolí
Vše ok, příznivá otevírací doba výdejního místa. Serióznost obchodníka
- Rychlé jednání, ještě ten den k vyzvednutí, obchod pár metrů od autobusové zastávky.
- široký výběr
- rozumné ceny
- dostupná lokalita
A na baru si můžete dát kafe nebo panáka
Velké překvapení - nedokážu tuhle metaxu sehnat v žádném klasickém obchodě, tak jsem vyzkoušela tohle a jsem příjemně překvapená. Nejenže tady ji mají, ale navíc za slušnou cenu a vyzvednutí bylo nekomplikované, navzdory vánočním svátkům. Děkuju a něco mi říká, že jsem u Vás nenakupovala naposledy. Přeju vše dobré do nového roku a hodně spokojených zákazníků!
- Super komunikace
- výběr
- Rychlé odbavení objednávky
- Dobré parkování u výdejní mista
- Zboží, které jsem objednal a vyzvedl v prosinci, mělo doporučené datum spotřeby do listopadu. Z vánočního dárku se tedy obdarovaný moc netěšil.
- Vše v nejlepším pořádku a rychle.
Extrémně rychlé doručení!❤️
- Vždy jsem dostal, co bylo uvedeno jako skladem, nejpozději druhý den. Lhůty v případech, kdy zboží skladem nebylo, byly vždy dodrženy.
- Ceny velmi často nejnižší na trhu.
- K vyzvednutí v den který jsem zminila
- Perfektní obchod
- Super přístup k zákazníkovi
- Umí dobře poradit a mají veliké množství ochutnávek
- Nízké ceny
- Osobní odběr zdarma
- Dobře dostupná prodejna
- Rychlost vyřízení objednávky u zboží skladem