Velmi rychle vyřízená objednávka, nejnižší cena na trhu. Doporučuji!
- Spolehlivé a včasne doručení.
- Žádná.
Vše v pořádku.
Vše ok.
- V neděli jsem objednala 2 balení produktu, které už nikde jinde není k sehnání a v úterý jsem si ho v Balíkovně vyzvedla. Co dodat? Lépe už to nejde! Velké díííky!
- Spolehlivost,rychlost.
- super komunikace a rychlost dodání
příliš sebejistí až arogantní
Perfektní, férové jednání
Příšerná balikovna.Pri objednávce na konkrétní adresu mi bylo potvrzeno,že ok.Po te mi přišel email,že objednávka je uložena jinde nekde na okraji Brna,kde to ani neznám, navíc nejede tam MHD.Nevyzvedla jsem.Nacez za pár týdnů mi kamarádka z te původní pošty hlásí,že tam mám objednávku.Nevedela jsem, nikdo mi nenapsal,že zásilka se vrátila zpět na místo určení.Tak snad.....
Rychlost, ceny, dostupnost
- Minimalne u Biodermy mnohem lepsi ceny nez na velkych eshopech
- lékárna, kam běžně chodím
- velký výběr zboží
- většinou seženu i to, co jinde není
- Dobra komunikace.
Lékárnu ALFA navštěvuji již delší dobu. Protože jsem dojížděla do zaměstnání, tak jsem se snažila vše potřebné nakoupit v místě kam jsem dojížděla. Získavám pomocí karty i mnoho výhod při nákupu v lékárně. Velký výběr potravinových doplňků a jiněho zboží za dobré ceny. Personál ochotný informovat při výběru zboží. Dnes jsem již v důchodu ale do Lékárny ALFA si zajedu nakoupit, protože jsem opravdu spokojená se vším.
Cena ,rychlé dodání zboží vše bylo v pořádku.
Rychlé vyřízení
přehlednost, jednoduchost, pohoda
Doporucuji obchodovat.Rychle odeslani zasilky.
- rychlost
- dobré ceny