- Je to levné
- Je nezbytná telefonická aktivace. Je to zdlouhavé a složité.
Reakce obchodu ALAS-Software.cz
Děkujeme za Vaše hodnocení. Zvolil jste si u produktu mezi druhotnou a novou licencí tu levnější, což je samozřejmě druhotná licence. Tu je někdy nutné aktivovat pomocí telefonické aktivace, což je u produktu i uvedeno.
Děkujeme ALAS-Software -
- Dobrá cena za druhotnou licenci
- Rychlé jednání a dobrá cena
S nákupem v obchodě jsem spokojený, jak s rychlostí a kvalitou, tak s cenou.
- Velmi rychlé a příjemné vyřízení nákupu
- Nenašel jsem
Licence přišla obratem.
- zakoupíte opravdu fungující produkt
- výborné ceny
- velmi dobrý přístup k zákazníkovi ze strany majitele eshopu
- není co vytknout
- Kvalitní balíček antiviru za výbornou cenu
- O žádné nevím
- Rychlé jednání, spolehlivost, cena
- velmi rychlá odezva
- instalace software a aktivace licence bez problému
- velmi příznivá cena
Nedošlo k žádnému zádrhelu. Rychlé vyřízení objednávky. Obchod lze doporučit.
- Super ceny
- Komunikace
- Expresní vybavení objednávky
- Rychlost, spolehlivost, komunikace
- Rychlé doručení elektronicky
- Dobrý poměr ceny k produktu
- Komplexní reakce na dotaz před nákupem
Doporučuji
- Levné, funkční
- Software jsem měl k dispozici v podstatě ihned
- Zcela lidská cena
- Odepíší na email.
- Po více než týdnu mi aktivační kód stále nedorazil.
Reakce obchodu ALAS-Software.cz
ano, máte pravdu. Informovali jsme Vás, že čekáme na dodání od dodavatele. Bohužel se to trochu prodloužilo a bylo Vám nabídnuto vrácení peněz na což jste nám zatím neodpověděl. Celou dobu s Vámi komunikujeme, jak sám píšete a mrzí nás tak toto minimální ohodnocení našeho obchodu. Budeme se snažit zlepšit a dělat pro naše zákazníky maximum.
Děkujeme ALAS-Software -
- cena, rychlost, komunikace;
- Očekával jsem dle popisu retail verzi, doručena byla verze OEM. Odstoupení od smlouvy bylo vyřízeno kladně a do pár minut. Přístup i rekce obchodu je vynikající.
- Popisky u licencí nejsou konkrétní. Chtělo by u licencí přesně uvádět o jaké licence se jedná, tj. zda-li jde například u licencí Windows o retail nebo OEM. Bohužel "přenositelná licence" je dle obchodu i OEM.
- K licencím nedostanete žádné potvrzení o prvním nabytí a první aktivaci v zemi EU, pouze fakturu. Nelze tedy ověřit zda-li nejde o licenci z nějakého MSDN balíku nebo přeprodej ze zemí mimo EU.
Reakce obchodu ALAS-Software.cz
děkujeme za Vaše ohodnocení, máme různé typy licencí a tak je těžké uvést jednu specifikaci. Chtěli jsme Vám dodat Vámi požadovaný typ licence, ale již jste nakoupil jinde. Storno objednávky a vrácení peněz bylo vyřízeno ihned po zaslání formuláře o odstoupení od smlouvy.
Bylo možné dodat prohlášení ohledně nabytí apod. ale už jste měl licenci od jiného prodejce. Licenci lze ověřit, jak uvádíme na webu pomocí Microsoft aplikace Windows Genuine Advantage nebo také PID checkeru.
Děkujeme ALAS-Software