Přihlásit se a přidat recenzi

• nízké ceny, vlastní zkušenost prodejce, bezproblémová komunikace, ochota

Doporučuji. Ideální eshop s možností osobního vyzvednutí a s případnou konzultací.

• přehlednost,cenová dostupnost,domluva a ochota vyhovět zakazníkovi
    • nevím

doporučuji

• dobré ceny
    • žádné jsem nezjistil

dobrá komunikace, super ceny, pěkná nabídka

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• Je rychlý, levný, odběrné místo v ostravě a na aquaburze
    • System zobrazování skladových zásob

• rychlé dodání zboží
    • nemá žádné

V pořádku, mohu jen doporučit.

• Velký výběr kvalitního zboží, super ceny a obchod sídlí blízko mého bydliště, takže jsem dopravu měla zdarma.
    • Žádné nemá.

Je to internetový obchod, který je přehledný, má obrovský výběr kvalitního zboží, výrobky jsou levnější (někdy o opravdu hodně) a mám ho blízko bydliště, měla jsem nákup s dodávkou až do domu úplně zdarma!To tady prostě musím napsat a pán je velmi sympatický, dodávka proběhla bleskově (v druhém případě nebylo zboží na skladě, tak jsem chvilku čekala) a komunikace úplně super. Děkuji.

Jen nechápu, proč zboží rozměrů 5x10x30 cm dorazilo v krabici velké jako krabice od vysavače.

Reakce obchodu AkvarkoEu

Zboží vám zaslané šlo Českou poštou, snažíme se minimalizovat poškození zboží během přepravy, proto jej dáváme do větších krabic a polstrujeme. Po nedávných příspěvcích v televizi, kde bylo zřetelně ukázáno jak přeprava někdy vypadá se není čemu divit. V krabici od vysavače Vám zboží určitě nebylo dodáno. Byla by jste spokojenější, kdybychom vám zaslali zboží jen v originální krabici a došlo rozbité, já se domnívám, že asi né.
    Tomáš

• 100 %

• Vše ok, mohu jen doporučit.
    • nic

Vše ok

• 100 %

• Vše v pořádku. Doporučuji.
    • Nic

Rychlé dodání.

• 100 %

• Dobrá cena, solidnost, spolehlivost.

Doporučuji.

• 100 %

• Levé ceny,milá komunikace,bleskové doručení!!!!!!
    • NIC

VŠEM MŮŽU JEN DOPORUČIT!!!!

• 100 %

• Nakupoval jsem zde poprvé a vše proběhlo bez problémů. Byl jsem velmi spokojen s informovaností o stavu objednávky a vše přišlo bez problému. Vřele doporučuji.
    • K.

Vřele doporučuji

• super internetovy obchod

je to spohlevivi i levny

• 100 %

• maximální spokojenost a spolehlivost

Dobré ceny a dobré služby zákazníkovi....

• 90 %

• dobrý výběr, rychlá reakce, dobré ceny
    • nic závažného jsem nenašel

určitě bych doporučil jak profíkům tak i začínajícím v akvaristice

• 100 %

• Jsem spokojen našel jsem tady kvalitní filtr za dobrou cenu.V jiných eshopech toto zboží neměly.

Vřele doporučuji všem akvaristům:-)

• Spokojenost

Rychlé, levné a kvalitní. Koupil jsem osvětlení nad akvárium.

• Skvelé.

S dodaním na Slovensko som veľmi spokojný. Tovar zodpovedá popisu.