- Nízké ceny
- Široký výběr
- velká ochota a osobní přístup
Výborná osobní komunikace s prodávajícím nad rámec standardu.
- Rychlé jednání,cena,kvalita.
Doporučuji
dobré
- Příjemné bylo korektní jednání.
- Jen bych osobně upřednostnil jinou dopravní službu, ale je to jen drobný detail.
Reakce obchodu AkvarkoEu
Dobrý den. Děkuji za recenzi. V počátcích našeho e-shopu jsme měli smlouvy s Radialkou, PPL,ČP. Bohužel se nám osvědčila jen GLS. Jelikož většinu našich zásilek tvoří křehké zboží, nelze využívat většinu běžných přepravců. Vemte si, že zasíláme také sklo jako akvária, topítka, různé skleněné přípravky jako jsou chytače ryb (fajfky). Křehké jsou také akvarijní dekorace. Můsíme proto brát v úvahu to, aby tyto zásilky chodily v jednom kuse. Přeji pěkný den.
Tomáš -
- Serioznost, přehledné stránky na internetu,komunikace,délka dodání zboží
Doporučoval bych obchod všem známým.
- Vzhledem k blízkosti mého bydliště mi vyhovuje hlavně osobní odběr. Po telefonické domluvě mi dokonce, při cestě kolem, zboží dovezl až domů.
Tento obchod doporučuji. Zatím jsem neměl sebemenší problém. Nakupoval jsem už dvakrát.
- přehlednost, rychlost
- -
profesionální přístup s rychlou reakcí a bezproblémovým nákupem.
- Skvělá cena
- Sehnala jsem zde to, co se zdálo nesehnatelné
- Rychlost dodání
Určitě doporučuji! Zboží přišlo velmi rychle, skvěle zabalené a plně odpovídá popisu a fotkám.
- široký výběr zboží
doporučuji
- Zdarma dodprava až domů.
- Rychlost a serióznost suprová ochota a komunikace
- O žádných nevím
Doporučuji
- Levný
- nemá
spokojenost
rychlá dodací lhůta.Naprostá spokojenost
Velmi rychlá reakce na objednávku, dobrá komunikace, skvělé ceny. Doporučuji tento eshop ostatním.
- Perfektní spolupráce se zákazníkem.
- vše bez problému
spolehlivost
- CENA+RYCHLOST DODÁNÍ
DOPORUČUJI
- cena a rychlost dodání
- žádné
doporučuji nákup
- nízké ceny
- Podrobnosti k přepravě (a druhy přepravy s cenou) nejsou uvedeny v nákupním řádu.
- Vylepšit platební systém.
Doporučuji pro nízké ceny (v mém případě)a velký výběr sortimentu.
Reakce obchodu AkvarkoEu
Děkujeme za reakci, nicméně podrobnosti k dopravě jsou uvedeny v samostatné sekci pod názvem DOPRAVA ZBOŽÍ v nabídkovém menu. K platebnímu systému, bohužel pokud bychom zavedli platební karty, museli bychom zvednout ceny o poplatky, které souvisejí s provozem platební brány což by bylo min. o 3%. Já raději volím levnější zboží . Platbu on-line v internetovém bankovnictví už má mnoho lidí a myslím, že to nezabere mnoho času.