• Nemá chybu

Krabice dorazila rozmlácená, nechápu, co s tím DPD provádělo... nicméně díky kvalitnímu balení uvnitř se se zbožím nic nestalo.

• Rychlá doprava, velký výběr produktů, skvělá komunikace, zboží dorazilo vždy v pořádku

• Naprostá spokojenost 1*

19.11. objednáno, 22.11. info, že objednávka se zpozdila (díky, to jsem pochopil), 50 kč jako kredity na příští objednávku - haha, díky, tu objednávku jsem měl jako dárek na 25.11. (díky za zkažené překvapení ;)) . Takže kompenzace zcela k ničemu.
    27.11. - stále nic, ale díky za zbytečných 50 kreditů
    tak uvidíme kdy dorazí ;)

Reakce obchodu Aktin.cz

omlouváme se za zpoždění vaší objednávky, obzvlášť pokud šlo o dárek. V období Black Friday je znát zvýšený objem objednávek, a proto jsme bohužel nedokázali udržet naši obvyklou rychlost doručení. Moc nás mrzí, že jsme tím narušili vaše plány.

Kompenzaci jsme přidali jako gesto omluvy, i když chápeme, že v této situaci nemusela splnit svůj účel. Dnes měla být zásilka již doručena – prosím, dejte nám vědět, zda dorazila v pořádku. Pokud by se tak nestalo, můžete se kdykoliv obrátit na náš zákaznický servis na e-mailu [email protected], a situaci s vámi rádi vyřešíme.

Ještě jednou se omlouváme za komplikace a děkujeme za pochopení.

Michaela za Aktin.cz

Spokojenost

• Blesková rychlost

• OK

spokojenost

Velký sortiment,rychlé dodání, pečlivě zabaleno.Super.

Vše OK

• Skvělé produkty, rychlé dodání, vždy vše bez problémů

• Rychlost
    • Perfektně zabalené

rychlost dodání, zboží kvalitně zabaleno

• Skvělá kvalita potravin
    • Výborná chuť
    • Zklamalo mě, že u ořechových másel jste přešli ze skleněných nádob na plastové

Jsem naprosto spokojen, skvělá kvalita potravin a výborná chuť. Jediné mínus jsou momentálně plastové nádoby na ořechová másla místo původních skleněných. Jinak vše super.

Objednávka přišla velmi rychle, nepoškozené produkty, které byly pečlivě zabaleny do bublinkové fólie a jako bonus velká spokojenost s vašimi produkty.Děkuji s pozdravem Blanka Foksová ❤️

Vše rychle vyřízeno. Často nákup dorazí již další den po objednání.

Jako vždy super !!!!