Už týden mi nepřišel balík, stále čekám, balík už je týden na české poště a zatim se nikam nehnul.

Zboží mi nebylo doručeno.

Reakce obchodu Aktin.cz

děkujeme Vám za zanechání zpětné vazby.

Aktuálně jsme kontaktovali přepravní společnost, proč nebyla zásilka doručena.

Jakmile budeme mít vyjádření, ozveme se Vám na e-mail.

Ještě jednou se omlouváme za vzniklé komplikace a přejeme pěkný den,
    Denisa za Aktin.

• Bohuzel zbozi neni bez lepku, jak bylo deklarovano.

Reakce obchodu Aktin.cz

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Mrzí nás, že jste nebyla spokojena s naším produktem. Bylo by možné, abyste nám zaslala e-mail ([email protected]) s fotografií a konkrétním produktem, o kterém píšete? Rádi bychom situaci prozkoumali a co nejdříve ji vyřešili.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení.

• dorazilo rychle
    • prichut limonada fakt humus

Reakce obchodu Aktin.cz

děkujeme za zpětnou vazbu. Mrzí nás, že příchuť limonády nesplnila očekávání. Každý má jiný vkus, a proto si vážíme toho, že jste se podělili o názor. Pokud byste měli zájem o jiný produkt, rádi pomůžeme s výběrem, který by lépe vyhovoval.

Pokud máte další připomínky, neváhejte nás kontaktovat. Vaše názory nám pomáhají se neustále zlepšovat.

Děkujeme a přejeme hezký den!

Karolína za Aktin

Zboží mi bylo doručeno na špatnou adresu

Dlouhá čekací doba .

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Omlouváme se, že jste musel/a čekat déle, než je obvyklé. V některých případech může být doba čekání delší, než bychom si přáli, a to i kvůli vysokému objemu objednávek nebo externím faktorům, které ovlivňují naši dostupnost.

Rádi bychom Vás ujistili, že se vždy snažíme, aby byl náš servis co nejefektivnější a co nejrychlejší. Vaše zkušenost pro nás má velký význam a budeme se i nadále snažit minimalizovat čekací doby.

Pokud máte jakékoli další dotazy nebo potřebujete pomoc, neváhejte se na nás obrátit.

Karolína za Aktin

• Dobrý výběr produktů, zdravá výživa
    • Až do poslední objednávky jsem byl spokojen
    • Pomalé dodání
    • Špatná komunikace ohledně objednávky
    • Možná vyjímka, uvidíme příště

děkujeme Vám za zpětnou vazbu.

Velmi se omlouváme za zpoždění Vaší objednávky.

Situace se již nebude opakovat.

Denisa za Aktin.

• posilaji vdy jine zboži než si obědnam s vysvětlenim že to je podle nich stejne!

pošlou něco jineho ne si kupujici vybere!

děkujeme Vám za zanechání recenze.

Produkt je vyráběn společností Myprotein, která každou šarži vyrábí s jiným obalem proteinu a nám chodí pokaždé jiný vzhled - jednou modrý, podruhé červený. Avšak jsme kontrolovali produkt i u výrobce a jedná se o ten samý.

Děkujeme za pochopení a přejeme pěkný den,
    Denisa za Aktin.

• Zbozi mi šlo týden až nakonec nedorazilo vubec

děkujeme Vám za zpětnou vazbu.

Velmi se Vám omlouváme za vzniklé komplikace i ze strany přepravce, který nakonec zásilku nedoručil.

Obratem jsme po společné komunikaci zaslali novou objednávku.

Denisa za Aktin.

Při objednávce mi napsali, že si zboží budu moct vyzvednout druhý den, už je to týden a zboží stále nemám a to si ho chci vyzvednout osobně v kamenné prodejně, po telefonickém upozornění se stále nic neděje:((

děkujeme Vám za recenzi.

Omlouváme se za vzniklé komplikace při doručení zásilky. Ke zpoždění došlo při našem stěhování skladových zásob.

Aktuálně by Vaše objednávka měla být na prodejně, kde si ji můžete vyzvednout.

Denisa za Aktin.

• Objednana cela krabice tycinek. Dosly samostatne. Coz nevadi. Ale skoro vsechny rozmackane

děkujeme Vám za zpětnou vazbu.

Velmi nás však mrzí, že k Vám tyčinky nepřišly v dobrém stavu.

Prosíme o zaslání fotografie na e-mail: [email protected], kde společně situaci prověříme a dořešíme.

Denisa za Aktin.

Na objednávku už čekám 4dny (zatím, protože ještě nedorazila) po původním odhadu termínu doručení. Bohužel odůvodnění (stěhování do nového skladu - údajně už vyřešené)přišlo až po mém dotazu s tím, že i nadále není možné garantovat termín doručení. Doufám, že celkové zdržení se nepromítne do expirace objednaných potravinářských výrobků.

děkujeme Vám za zanechání recenze.

Za situaci se ještě jednou omlouváme. Jak jsme již psali v mailové komunikaci, na Vaší objednávce pracujeme z
    a děláme vše pro to, aby Vám byla doručena co nejdřív.

Přejeme Vám hezký den,
    Tereza za Aktin.

• Doba doručení objednávka provedena v pátek a zboží podle slečny na telefonu, až ve středu.

Jako nezlobte se na mě, ale aby objednávka provedena v pátek dopoledne 27.8 byla doručena podle slečny na telefonu až druhého 2.10 je docela blbý v dnešní době, takže dám přednost konkurenci.

děkujeme Vám za zanechání recenze.

Aktuálně jsme přes víkend měnili skladové místo, proto mohlo dojít k menší prodlevě v odesílání objednávek. Velmi se Vám za vzniklou situaci omlouváme.

Pěkný den,
    Denisa za Aktin.

• Objednala jsem si výrovky za necelých 1600 kč a ještě mi nic nedorazilo, takže nemám co hodnotit.Hlavně že mám zaplaceno.Objednávka objednána 15.9.

Reakce obchodu Aktin.cz

děkujeme Vám za zanechání zpětné vazby.

Vaše celková situace nás velmi mrzí.

Aktuálně jsme společně situaci řešili v e-mailové komunikaci. Jakmile obdržíme Vaši platbu od přepravce, budeme Vám ji vracet.

Ještě jednou se omlouváme a přejeme pěkný den,

• Příšerný zákaznický servis

děkujeme Vám za zpětnou vazbu.

Velmi nás mrzí, že nejste s naším zákaznickým servisem spokojen.

Vaši situaci jsme ihned ověřovali na našem logistickém oddělení a přišli jsme k Vám i s celkovým řešením.

Pokud nám odpovíte, rádi s Vámi vzniklou záležitost vyřešíme.

Pěkný den,

Hello
    Im always satisfied of the product,
    But for this time rhe cashew was not fresh at all, I will get it back to the store once I have time
    Sincerly

Hello,

Thank you for sending us your review.

We are sorry to hear that the product is not in order.

Please send it back to us where we will check the product and then we will resolve the situation.

Have a nice day,
    Denisa for Aktin.

• špatně vyprané, je v tom i písek,chroupe to mezi zubami.

děkujeme Vám za zpětnou vazbu.

Pokud není zakoupený produkt v pořádku, nebojte se na nás obrátit - [email protected].

Přejeme pěkný den,
    Denisa za Aktin.

Reklamovala jsem chutově závadné čokoládové košíčky. Mailem bylo přislíbeno věc vyřešit. Odeslány zpet zcela nenačaté krabice zboží, po několika týdnech jsem žádné peníze nazpět nedostala.
    Vzhledem k tomu,. jak dlouhým zákazníkem jsem byla , tato nesolidnost mě velmi odradila.

Reakce obchodu Aktin.cz

je nám líto, pokud došlo k nedorozumění při vrácení zboží.

Při zasílání produktů zpět k nám je důležité označit zásilku číslem objednávky, abychom věděli s jakou objednávkou si přijaté zboží spojit.

Vzhledem k tomu, že nedošlo ani k vytvoření reklamačního formuláře a zboží bylo vráceno pod jiným jménem, nebylo možné odesílatele dohledat.

Situaci jsme s Vámi již vyřešili a za vrácené zboží jsme Vám vrátili zaplacenou částku na Váš účet.

Katka za Aktin.cz

Moc mi to nechutná a burakove maslo je moc mastné

Dobrý den Simono,

velice nás mrzí Vaše hodnocení. Týká se prosím hodnocení jen burákového másla? Bylo s ním kromě chuti dále vše v pořádku? Chuť je subjektivní a rozumíme, že máslo či jiné produkty tak nemusí sednout každému.

Prosím pokud bylo se zásilkou dále cokoliv v nepořádku, kontaktujte nás na [email protected], kde s Vámi celou situaci rádi dořešíme.

Hezký den

Jakub z Aktin.cz

Bohužel na zboží jsem čekala 2 týdny, kvůli poškození balíčku, kdybych nesledovala stav zásilky u přepravce, nemám žádné info o tom, že budu na svoji objednávku čekat tak dlouho. Není to moje první objednávku u aktinu, ale toto je po čase zklamání. Nevím co tak dlouho trvá na přebalení balíčku. Žádná omluva, nic. Škoda.

Reakce obchodu Aktin.cz

děkujeme za Vaše hodnocení. Mrzí nás, jestli došlo k poškození zásilky ze strany dopravce.

Bohužel jsme o této situace od přepravní společnosti neobdrželi žádné informace, jinak bychom Vás ihned kontaktovali a situaci společně dořešili.

Ozvali jsme se Vám do emailu, abychom mohli záležitost rychle vyřešit. Zároveň zpětnou vazbu dopravci předáme.

Ještě jednou se omlouváme za tyto nepříjemnosti a přejeme hezký den,
    Petra za Aktin.cz