Při objednávání zboží byla délka doručení 1-2 dny, pokud je zboží skladem (což obchod měl 5 ks). Na druhý den už bylo doručení 21.1. Dodnes zboží nemám, ale už přišel dotazník na hodnocení obchodu.

Obědnávka teprve spracována

Na eshopu jsme vybrali zboží,podmínkou byla platba. Psali ,že zboží je skladem a odesílají do dvou dnů. Najednou přišel dopis,že zboží není skladem,a doba dodání do měsíce???Tak píšu zboží teprve vyrábí, že ho nechceme.Další den email zboží bude naskladněno do týdne,jestli počkáme? Píšu, že ano. Za další den email ,zboží není vůbec...peníze vrátili za dalších 14dni po vyplnění formuláře pro odstoupení od smlouvy.

• Problémy s reklamaci, zboží bylo poškozené

• Dodali kotel s jiným vývodem kouřovodu než jsme objednali a ani nedali vědět, že ho nemají. Ještě mi řekli, ať si sjednám odvoz a pošlu jim kotel zpět. Na své náklady jsme museli objednat u výrobce správný kouřovod.

Reakce obchodu AkoupelnyAtopeni.cz

dodali jsme Vám kotel, který výrobce pod svým označením takto dodává . Vy jste se neptal na typ kouřovodu ani telefonicky ani písemně, jinak byste na to byl upozorněn. Proto jsme Vám dodali běžně prodávaný a ne atypický kotel. Kotel jste nám mohl vrátit, ale nechtěl jste platit dopravné. Nevím, proč bychom jej měli ale platit my, když jsme Vám dodali kotel, který jste si objednal.

Martin Horák

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Když si spletete rozměr, tak Vám zboží nevymění.

Reakce obchodu AkoupelnyAtopeni.cz

zboží jste si objednala 19.2 a po 4 měsících jste ho chtěla vrátit. Promiňte, ale za to nám dávat negativní recenzi je dost ubohé.

MArtin Horák

• Absolutni neschopnost a neprofesionalita obchodniho odděleni.

Tyden po objednani se nic nedělo, po mem zavolani a dotazani na objednane zboži mi bylo zděleno že zboži nebylo odeslano protože neni skladem a nasledně mi byla bez meho souhladu stornovana objednavka. Žena ktera mou objednavku stornovala, se vyjadřovala na urovni prodavače cukrove vaty. Nebyla sni žadna rozumna řeč. Dost smutne, že se takovito lide vyskytuji v internetovych obchodech. Obchod nedoporučuji.

Reakce obchodu AkoupelnyAtopeni.cz

dovolím si upřesnit vámi popsané informace :

Ve čtvrtek 13.6 večer jste si objedal 2ks zboží , kdy jsme měli skladem pouze 1 ( a to bylo vidět na našich stránkách). V pátek jsme hned ověřovali dodací termín chybějícího kusu a když nám ho v pondělí 17.6 dodavatel poslal ( dodací termín byl 2 týdny), ihned jste byl písemně informován.
    Na to jste nijak nereagoval.
    Včera jste volal, že jsme vám měli automaticky poslat 1 ks, který jsme měli skladem. Tak to bohužel nefunguje. Když jsme se vás pak ptali, co dál s objednávkou, neodpověděl jste a schválně jste položil telefon.

Pochopili jsme to tak, že náš klient si u nás už žádnou cukrovou vatu objednat nechce a proto jsme objednávku stornovali.

Martin Horák

Po doruceni zbozi jiz firma nekomunikuje.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Když nastane problém s doručením zásilky, prodejce nechává zřejmě řešení na zákazníkovi. Primárně se sice jedná o problém způsobený přepravcem (Česká pošta, resp. Balikovna), ovšem reklamovat nedoručení zásilky by měl na popud zákazníka právě prodejce. Komunikace e-mailem jakž takž obstojná, telefon uvedený na webu prodejce bude jen "na okrasu". Nevim, jestli objednané a předem zaplacené zboží ještě někdy obdržím.

Nabízí zboží,které už nemohou dodat

• dlouha doba dodani.Hruza.

Zboží, které jsem objednala a předem zaplatila bohužel stále nedorazilo. Před týdnem mi kdosi z e-shopu slíbil, že napíše e-mail, jak to s mou objednávkou vypadá, bohužel, ani žádný e-mail mi nepřišel. Tak budu opět telefonovat a urgovat objednávku.

Zboží dorazilo za 1 měsíc

Eshop Akoupelny katastrofa. Měli uvedeno do týdne a ve skutečnosti po několika urgencích dorazilo za měsíc, kvůli tomu jsme nemohli napustit vodu do okruhu. Počítali jsme s týdnem, ale opravdu ne se čtyřmi. Museli jsme se dotazovat, kdy přijde, sami by nám snad ani nic neřekli. Tam opravdu už nikdy více.

• Bylo doručeno jiné zboží než jsem objednal.

Přes rychlý průběh reklamace bych další nákup považoval za riziko.

Reakce obchodu AkoupelnyAtopeni.cz

omlouváme se, že došlo k záměně. Zákazníkům vždy zboží bez problémů měníme. Doporučujeme pečlivou kontrolu při převzetí zboží a to i kvůli dopravcům, zda zboží nepoškodili..

• ceny ok
    • neberou karty, při platbě převodem na účet si příchozí platby všimli až druhý den, takže mi zboží doručili až po víkendu, tj pozdě.
    • nepodporují Zásilkovnu...

Když tedy umí jen tedy platby převodem, tak by měli reagovat včas. QR platby jim taky nic neříkají... vítejte ve středověku.

Reakce obchodu AkoupelnyAtopeni.cz

platby kartou nebereme kvůli vysokým poplatkům, které bychom museli přenést do ceny zboží. QR kod na platbu dochází po potvrzení objednávky. Místo Zásilkovny nabízíme výdejní místa Balíkovna

• Neznám.

Objednal sem si zboží. U normálních eshopu dostanete potvrzení do několika minut. Tady ho dostanete za několik hodin nebo vůbec. Přesně tento případ. Žádné potvrzení. Ještě mi přišlo ať hodnotím eshop a nakoupené zboží. Jak mám asi ohodnotit firmu a zboží když nemám nic. Není to moje první negativní zkušenost. Někdy ma personál takový "hemzy", že by se schuti otočil a šel pryč.

Objednala sem před 3 týdny a dosud nedorazilo zboží.To snad vyrábějí teprve

Dodané madlo bylo špinavé a použité a nefunguje.

Reakce obchodu AkoupelnyAtopeni.cz

to nás mrzí, zasíláme pouze nové zboží. Samozřejmě máte možnost zboží bez udání důvodu vrátit..