Asi takto: zatím mi zboží nedorazilo !!!! Nikdo mě neinformoval, ale hlavně že už je vypsáno hodnocení s poděkovaním za nákup !!!!!! Jsem velmi nespokojený!!!!!

Reakce obchodu Akordshop

Dobrý den, máte pravdu CD nebylo zatím dodáno . Za obchod mohu říci, že bylo ihned objednáno u výrobce v Německu a to 26.3.2021, ale zatím nebylo dodáno. Ke dnešnímu dni jsme, ale v termínu s dodáním, které uvádíme na webu tedy 14 pracovních dnů.

Obchod neumí dobře zabalit gramofonovou desku,přišla s pomačkaným a natrženým obalem. Co se děje po odeslání už je nezajímá.
    Nic si už u nich neobjednám

Reakce obchodu Akordshop

Dobrý den, Važený pane Filsaku veškeré LP balíme do dvou obalů, aby bylo zaručeno dodání v pořádku. Pokud Vám přišel poškozený balík nemáte jej vůbec od spedice přijmout a o situaci nás informovat. LP Jiřího Schelingera, které jste objednal nemohlo být od nás natržené tomu nevěřím. Vše jste mohl řešit jak uvádím při dodání a nebo v rámci reklamce, což jste neudělal ani jste nám nenapsal email nebo SMS o celé situaci. Co se děje po odeslání to nemohu ovlivnit jako každý prodejce.

Zdeněk Šulc Akordshop.

bohužel polovina věcí není skladem a čeká se více než 14 dní na dodání. Za některé nedodané mi dosud nebyly vráceny peníze

Reakce obchodu Akordshop

Dobrý den, pane Slavíku bylo by dobře, aby jste si udělal pořádek v emailech než začnete psát tyto nepravdy a poškozovat náš obchod. Pokud si objednáte LP v Únoru, které vychází v Březnu pak je jasné, že jej není možno dodat dříve. Za žádné zboží Vám nedlužím platbu jak zde nepravdivě uvádíte...stačí si zkontrolovat Váš účet což neděláte stejně , tak jako nereagujete na emaily (a neberete mi telefon), které Vám píšu na Vaše dotazy. To, že nemáme vše skladem je zcela běžné, a pokud spěcháte na produkt, tak nakupujte jen ty co skladem máme nebo zvolte jiný obchod kde mají vše skladem.

Zdeněk Šulc - Akordshop

Doufám, že během února objednané zboží dodají.

Reakce obchodu Akordshop

Dobrý den, o dodání jste byla informována po telefonu a emailu. Bohužel výrobna byla v karanténě kvůli COVID.

Děkujeme za Vaše hodnocení za internetový obchod Marie a Zdeněk Šulcovi.

nelze nic hodnotit, zboží není k dispozici. Pokud bude v budoucnu skladem, prosím o vyrozumění.

• žádné zkušenosti nenám, zásilka nedorazila ..

Reakce obchodu Akordshop

Dobrý den, Váš balíček skončil na Poště od nás odesláno obratem...Šulc Akordshop

13.12.2020 Přeprava zásilky k Balíkovně.
    13.12.2020 Zásilka vypravena z třídícího centra. 22200 SPU Praha 022
    13.12.2020 Zásilka v přepravě.
    10.12.2020 E-mail adresátovi - zásilka převzata do přepravy.
    10.12.2020 Zásilka převzata do přepravy. 15500 Praha 515
    10.12.2020 Obdrženy údaje k zásilce.

po 14 dnech zboží nemám,po cca 5ti urgencí ať zahájí reklamaci tak nic ,chápu že je před vánocemi , platit do předu byla chyba,

Fakta:
    Neděle 29. listopad 2020 11:32:56 Objednávka přijatá
    Pondělí 30. listopad 2020 13:56:16 Objednávka odeslaná+
    Další problém byl u Pošty má tato recenze něco společného s námi? Nemá balíček zákazník dostal.

Reklamace byla podána.
    15.12.2020 Zásilka byla vyzvednuta 75007 Depo Přerov 70
    15.12.2020 SMS zpráva adresátovi - uložení zásilky.
    15.12.2020 E-mail adresátovi - uložení zásilky.
    15.12.2020 Zásilka uložena v Balíkovně. 75007 Depo Přerov 70
    1.12.2020 Přeprava zásilky k Balíkovně.
    1.12.2020 Zásilka vypravena z třídícího centra. 22200 SPU Praha 022
    1.12.2020 Zásilka v přepravě.
    30.11.2020 E-mail adresátovi - zásilka převzata do přepravy.
    30.11.2020 Zásilka převzata do přepravy. 15500 Praha 515
    30.11.2020 Obdrženy údaje k zásilce

Děkujeme za Vaše hodnocení ...

• Zboží není skladem, dodání je ve hvězdách. Jediné štěstí, že jsem zvolil platbu dobírkou, takže dokud mi nic nepřijde, nic nedostanou.

Reakce obchodu Akordshop

Děkujeme za Vaše hodnocení za internetový obchod Marie a Zdeněk Šulcovi.....

Zboží zatím nedorazilo, i když je zaplaceno.

Reakce obchodu Akordshop

Dobrý den, Vaše platba je ok objednala jste si zboží, které má dostupnost 14 dnů.
    André Rieu - Jolly Holiday (Deluxe) CD/DVD...
    Děkujeme za Vaše hodnocení za internetový obchod Marie a Zdeněk Šulcovi.

Po druhé mám ohodnotit zboží, které vůbec nedorazilo.

Reakce obchodu Akordshop

Dobrý den, Váš produkt je na objednání 14 pracovních dnů.
    Mamma Mia! Here We Go Again (Soundtrack) 2LP...
    Děkujeme za Vaše hodnocení za internetový obchod Marie a Zdeněk Šulcovi.

Zboží stále nepřichází, takže není co hodnotit !!!

Reakce obchodu Akordshop

Vaše objednávka byla stornována z důvodu nezaplacení bankovného převodu - tedy není co dodat. O všem jste byla informována na email.
    Děkujeme za Vaše hodnocení za internetový obchod Marie a Zdeněk Šulcovi.

Již 2 dotazník jak jsem spokojen se zbožím které jsem dosud nedostal, jsem absolutně nespokojen.

Reakce obchodu Akordshop

Dobrý den, nevím proč nejste spokojen.... na objednávce máte zboží z dostupností 14 pracovní dnů a to ještě nenastalo.Dotazníky nezasíláme my, ale společnost Heuréka a Zboží.

Team Akordshop

Objednal - po 3 týdnech nedostal

Reakce obchodu Akordshop

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení, bohužel není v našich silách dodat CD, které je u výrobce vyprodané. CD budeme odesílat od 30.11.2020.
    Team Akordshop

• Zboží uhrazeno 4.10.2020, dnes je 15.10.2020 a teprve dnes jsem obdržel informaci, že se zboží asi vyrábí v Německu. Navíc jsem si tuto informaci musel sám vykorespondovat. Iniciativa dodavatele byla a je nulová.

Reakce obchodu Akordshop

Vážený pane, k Vaší objednávce jste měl veškeré informaci o dostupnosti 14. pracovních dnů a pomocí automatických emailů jste vědel vše o objednávce jako každý jiný zákazník. To jsem Vám i napsal po Vaše dotazu na stav objednávky .Vaše tvrzení, že šlo o nákup přes Facebook (což neumožňujeme - máme pouze pro propagaci eshopu) kde bylo uvedeno, že máme poslední kusy skladem se nezakládá na pravdě. Vytvořil si jste klasickou objednávku přes nás eshop kde bylo jasně deklarováno, že produkt není skladem. Nemá smysl Vám dále cokoli vysvětlovat pokud nepřijmete fakta o Vašem nákupu. Uznat svojí chybu to není dnes moderní.. je lepší anonymně nadávat.Vyřizuji denně desítky objednávek a nemám zájem Vás poškozovat nedodáním zboží. Spokojenost je u nás vždy na prvním místě.Jsme malá rodinná firma, ale vždy se snažíme vše vyřídit.

P.S. na tomto příkladu je vidět nesmyslný přístup Heuréky a tato hodnocení nemají smysl.Pokud si někdo něco vymyslí a je to zde zveřejněno bez ověření faktů.

S pozdravem Zdeněk Šulc - Akordshop

• Douhá dodací lhůta, 14 dní od objednání a zboží ještě nedorazilo.

Reakce obchodu Akordshop

Dobrý den, Vámi objednaný produkt má dodácí dobu 14 pracovních dnů. Dnes je to 8. den...pokud si objednáte zboží s dodací lhůtou nemůžete počítat, že Vám přijde dříve.
    Děkujeme za Vaše hodnocení..za team Akordshop Marie a Zdeněk Šulcovi

• I haven't received the product
    • I haven't received any feedback from the store after the purchase
    • The store doesn't reply to my email.

I have bought the vinyl and since the purchase i haven't received any feedback, the shop didn't reply to my email and I don't know what to do now.

Reakce obchodu Akordshop

Zákazník se Španělska si stěžuje, že mu nebyla doručena objednávka Českou poštou.
    Reakce obchodu:
    Dobrý den, zasíláme objednávky po ČR a SK. Byl Vám zaslán email o zrušení objednávky.
    Hello, We are sending orders in CZ and SK.

• Neinformace kdy bude zboží vúbec dodáno

Reakce obchodu Akordshop

Vámi objednaný titul má dodací lhůtu 14 pracovních dnů (dodání tedy k 30.3.2019) dodací doba je uvedena u všech produktů na našem webu - tedy není pravda co píšete (Neinformace kdy bude zboží vúbec dodáno). Pokud chcete objednávku stornovat stačí napsat na [email protected].
    Děkujeme za Vaše hodnocení..za team Akordshop Marie a Zdeněk Šulcovi

Nahrávka na cvičení nesplnila účel.

Reakce obchodu Akordshop

Dobrý den, není naše chyba, že Vámi zakoupený produkt u Vás nefunguje - nejsme výrobci produktu, ale prodejci. Cvičení není záležitost týdne, aby přineslo výsledky. Objednávku jsme vyřídili obratem v den obdržení, takže za nás je vše v pořádku.

Děkujeme za Vaše hodnocení..za team Akordshop Marie a Zdeněk Šulcovi

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

Objednány byly 3 CD přišli z toho dvě a dvě DVD o tucnacich co jsem vůbec nechtěl. Byl to dárek k Vánocům kde to hlavní a nejdůležitější CD nepřišlo. Zklamán

Reakce obchodu Akordshop

Dobrý den, dle Vámi zaslané fotografie je vidět, že objednávka byla odeslána správně a včas dle Vašeho zadání. Titul byl odeslán správně pouze obsah byl jiný to se někdy o pošetkových titulů stává. Odešleme Vám titul nový. Čtvrté DVD Vám bylo zasláno jako dárek k objednávce. Pokud bylo CD jako dárek za chybu se omlouváme, ale pokud je produkt zabalený od výrobce nerozbalujeme jej
    Děkujeme za Vaše hodnocení..za team Akordshop Marie a Zdeněk Šulcovi.

K 6.1.2019 bylo zákazníkovi odesláno nové CD.

Dne 29.1.2019 se zásilka vrátila jako nevyzvednutá - zákazník píše špatnou recenzi a pak není schopen si vyzvednout nové CD samozřejmě zcela zdarma.

Stav k 17.5.2019 zákazník nekomunikuje...