komunikace obchodu až za dva dny po zaplacení, u jiných eshopů bývá zvykem komunikace ihned, pak už šlo všechno tak, jak je běžné

Reakce obchodu Akcnihracky.cz

dobrý den, u platby převodem spárování vždy trvá o něco déle, i tak se omlouváme za prodlevu

• Chybí pant, součástky smíchané, díly nelícují. Montážní návod nečitelný, pro montáž jsme museli použít některé vlastní šroubky, atd

• Komunikace, didací lhůta

• Výborná komunikace a rychlé vyřízení

• Rychle dodani

Hračky doručeny rychle a ještě s dárky! Děkuji a doporučuji.

• Super, doporučuji rychle dodani

Byl to první nákup a jsem spokojená, zboží došlo v pořádku a rychle.

Koupil jsem vířivku ale bohužel tekla. Výrobní vada. Chápu. Pokoušel jsem se dovolat,dopsat a nic. Musel jsem si jí nechat opravit na vlastní náklady a je klid. Sorry ale tenhle obchod již nikdy více

• Rychlost dodání zboží

• Rychlost vyřízení objednávky

Autíčko přišlo v pořádku jen myslím že ve zbytečně obří krabici . V krabici bylo pak tolik nastříhaných kartonů že autíčko v balení jsme hledali to bylo až moc . Jinak vše ok

• mají požadované zboží(výřivka) skladem a za příznivou cenu

• Rychlé dodáni
    • Výborná komunikace
    • Dobrá cena
    • Nevím

Je to jednoduché objednané zboží vůbec nedorazilo

Reakce obchodu Akcnihracky.cz

dobrý den, Vámi vybrané autíčko bylo expedováno následující den na zvolenou pobočku balíkovny, avšak jste si zásilku nevyzvedl, pokud o Bburago 1:43 Volvo stále stojíte, kontaktujte nás

• velký výběr
    • dobré ceny
    • skvělá komunikace

Vše bylo dle inzerovaných parametrů. Před odesláním zboží obchod ještě zásilku telefonicky odsouhlasil. Zboží bylo expedováno do 48 hod. a dorazilo následný den. Výhodou je cena dopravy zdarma. Jediný problém je, že zásilka nemá český návod, ale ten jsem si stáhnul po chvíli hledání na netu.

• Rychlé vyřízení

• rychlost

Děkuji moc za rychle vyrizeni a darky krásné

Absolutní nekomunikace. Nedá se dovolat na jejich linku. Dodací lhůty uvedené na stránkách nedodržují. Při komunikaci mailem lžou.

Reakce obchodu Akcnihracky.cz

dobrý den, u objednávky vytvořené kolem půlnoci opravdu nemůžete čekat, že ji ten den budete mít doma, navíc jde-li o nadrozměrný balík