- Dobrá cena
v obchodě jsem nakupovala poprvé a byla jsem spokojená. Velký výběr zboží, rychlé dodání, dobrá komunikace s obchodem - zodpovězeny všechny mé dotazy, které jsem potřebovala před nákupem.
- Skvělá komunikace
- Filtr jsem měla hned druhý den doma.
Reakce obchodu Ajtrade.cz
děkujeme za Vaše hodnocení, kterého si velmi vážíme. Spokojený zákazník je pro nás prioritou. Těšíme se na Váš další nákup, kolektiv Ajtrade.cz. -
- skvělá komunikace
- rychlost dodání
- Nemám co dodat
Komunikace žádná až po vyzvání.
- výborné jednání
Reakce obchodu Ajtrade.cz
Vše proběhlo v naprostém pořádku, není co vytknout
Reakce obchodu Ajtrade.cz
- Moc rychle jednání a velká spokojenost..
Reakce obchodu Ajtrade.cz
Rychle doruceni a ochotni prodavajici:)
Dobrý
Rychlost,vše v pořádku.
- Vše v pořádku.
- Dodáno v pořádku do 3 dnů
- V Heurece byla uvedena možnost odběru zboží v Zásilkovně, která by byla vhodnější ale při koupi v obchodě ne. Pouze DPD.
- Výběr varianty telefonu nebyl možný, ač na fotu byl černý/bílý
- Nebyl uveden termín dodání, po urgenci byla zaslána SMS, ale museli jsme termín změnit.
- Dobré ceny
- Skvělá komunikace
- Kvalitní zboží
- bez problemu
Reakce obchodu Ajtrade.cz
Klasické osvědčené lepidlo na gumu, lepení duší kol.
Žel jak je dnes typické, v nabidce běžných prodejců kol neexistuje.
Takže nákup skrze net se řádně prodraží o dopravné...
(No a obsažené množství lepidla 15gr, je taky docela málo... )
Vypadá to, že do budoucna asi s lepením duši, pri tomto trendu bude tz. ámen !!!Reakce obchodu Ajtrade.cz
Vše OK !!!!!