- Nabídka zboží
- Rychlost vyřízení
- Průběžná komunikace
- spolehlivost
- nevím
Celkem doporučuji, jen balení Ant_testů mohlo být radši v kartonové krabici než v bublinkové folii. Z objednaných 6_ti kusů měly 2 pomačkaný obal, naštěstí ANt_testy byly i v těchto obalech funkční.
- Komunikace
Vše v pořádku, doporučuji
Spolehlivý obchod, rychlé vyřízení objednávky, rychlé dodání.
Rychlé odeslání
Objednal jsem antigenni testy FlowFlex. Nebyl přibalen český návod. V balení byly přiloženy negativní a pozitivní tyčinky. A ani za nic jsem nepřišel na to, k čemu tam jsou dva druhy výtěrových tyčinek. Hledal jsem na youtube, googlu, ale proč tam jsou dva typy opravdu nevím. Oba typy v počtu 25ks. Nevíte někdo?
Reakce obchodu AGtesty.com | Antigenní Covid testy
Dobrý den, děkujeme za recenzi.
Český návod najdete dle platné legislativy na našem webu: https://www.agtesty.com/user/related_files/flow-flex.pdf
Pozitivní a negativní kontrolní tyčinky je možné použít pro ujištění, že testovací kazeta funguje a postup testu se
vykonává správně. Pro standardní výtěr jsou určené klasické tyčinky, kterých je v balení 25 ks.
V případě otázek se můžete obrátit na naši infolinku nebo e-mail. -
- Rychlé doručení
Vše bylo ok.
Rychlost, vstřícnost, přehlednost nákupu.
- Chybějící návod v cj
- Prohlášení o shodě není platne
Reakce obchodu AGtesty.com | Antigenní Covid testy
Dobrý den, mrzí nás Vaše negativní zkušenost. Český návod je dle platné legislativy k dispozici na našem webu, kde najdete i názorné video, jak test provést. Prohlášení o shodě je platné do roku 2022. Pokud byste cokoliv potřeboval, jsme k dispozici.
- rychlá dodání zboží
- Perfektní a rychlý