- Ani po 17 dnech zaplacené zboží nedorazilo. Nekomunikují telefonem ( neznámé číslo) , emailem ani datovou schránkou.
do obchodu se nelze dovolat - neexistuje telefonní číslo, uvedené na stránkách obchodu
- Dorazilo jiné zboží
Reklamováno zboží, které jsme neobjednali, zatím bez reakce, telefon nedostupný.
- Dobrý výběr, kvalitní krmivo, rychlé vyřízení objednávky i doručení.
- nefunguje telefonní kontakt - hlásí, že mají odpojeno
- nevím kdy a jestli vůbec dorazí zboží
- na e-maily ani zprávy na FB nereagují
- peníze nevrátili , zboží nedodali!!!!!!!!!!
Pokud nedorazí zboží do měsíce podávám TO !!!!
NEDOPORUČUJI !!! -
- Stálá kvalita
Zboží mi nebylo doručeno, a peníze mi nevrátili. Teď nekomunikují
- rychlost, komunikace, dodání do 2.dne
Vše Ok
Vyhovující sortiment,rychlé dodání.
Báječně se zde nakupuje, objednání i platba na eshopu skvěle fungují, dobře se orientuje, nic se dlouho nehledá. I vyzvednutí zboží na prodejně opravdu super.
- Objednal jsem 10 ks krmiva, kdybych se neozval já, tak ani nevím, že měli skladem je 5 ks, paní slíbila, že pošlou upravenou objednávku na těch 5 ks, ale nic neposlali. Zboží jsem raději objednal jinde. Oubrecht
Jsem moc spokojená.
Vše OK, doporučuji :-)
Zaplacené zboží mi nebylo dodáno. Na telefonní číslo se nedá dovolat a na e-maily nikdo neodpovídá.
- úžasné množství vápníku který jako někdo kdo chová šneky mnohonožky a želvy hodně využije díky za váš obchod
- Jako vždy jsem 100 % spokojená.
- Objednávka přišla celkem rychle, je to jedna z mála firem, která nabízí obiloviny bez GM.
- Zboží na váhu, které nebylo v originálním balení, bylo neoznačené.
- Na 25 kg originálních pytlích obilovin nebyla ani zmínka, že jsou bez GMO, takže ve skutečnosti nevím, zda jsem skutečně obdržela to, co jsem si objednala a řádně zaplatila. Poslala jsem do obchodu již dva e-maily a do dnešního dne bohužel bez jakéhokoliv reakce. Škoda, příště již od nich nekoupím.
Neočekávaně rychle vyřídili moji objednávku. Do druhéo dne bylo odesláno. Musím říct, že jsem to opravdu nečekal a příjeme mě to překvapilo.
Přehlednost obchodu, skvělá cena, rychlé doručení, palec nahoru!