- E-shop bez problémů.
- Osobní vyzvednutí po 15 hodině je problém.
Priliš vysoká cena dopravy na Slovensko. Iné obchody majú dopravu lacnejšiu, ale nemajú zhodný tovar.
Zbozi bylo na nekolika mistech poskrabane jako by uz bylo pouzite
Zboží nebylo skladem a cena nebyla aktuální. Po navýšení ceny asi o 20% jsem obchod stornoval.
Obchod si nechal zboží zaplatit, ale nic nedodal. Na jakékoli urgence neodpovídá.
Reakce obchodu Agrotest
vědomě jste si objednal a ihned jste online zaplatil zboží, které nebylo skladem a tato skutečnost byla na e-shopu i uvedena. Nejsem si jist co myslíte tvrzením: "Na jakékoli urgence neodpovídá.", protože e-mail od Vás došel v pondělí odpoledne, v úterý jsme Vám odepsali a po tel. dohodě peníze vrátili zpět. -
ˇUplne predražené. Chamtivosť v prvom rade. Doručenie "poštovné"je 3x drahšie ako letecká zásielka z Číny.
ani raz mi ešte nedošla objednávka v poriadku!!!
buď nesedel počet .alebo sortiment. -
- Zboží v eshopu označené jako skladem, ve skutečnosti nemají a objednavaji ho u dodavatele až po vaší objednavce.
Reakce obchodu Agrotest
Je nám líto, že máte tuto zkušenost, ale náš skladový program není softwerově propojen s e-shopem a tudíž pokud na kamenné prodejně poslední kus zboží prodají, promítne se to se zpožděním. Každopádně mohu říci že jste byl obratem telefonicky informován.
Váš Agrotest -
- načas dodané
- Dva výrobky neboli identické na kosačku, aj keď som presne do objednávky napísal typ kosačky a rok výroby
- solenoid mal väčšie závity ktoré mi nepasovali na svorkové očká na kábli, nože boli dlhšie, musel som si ich skrátiť
Reakce obchodu Agrotest
mrzí nás Vaše zkušenost, ale na vysvětlenou,
všechny nože pro záběr 102 mají stejnou délku, pokud se Vám zdají dlouhé, je to vinou vyosení uložení vřeten sečení - deformace nosného plechu a není jiná možnost než zkrácení nožů nebo výměny celého krytu nožů. Toto se projevuje u starších strojů. Ohledně solenoidů, dosud používané solenoidy byly problematické a měly palcový závit - zůstávaly sepnuté - byly nahrazeny výkonějšími, proto je větší závit a je metrický. -
nikdo neupozornil že díly nejsou hlavně že na stránkach je do 10 dnů