Vynikající
Rychlá expedice zboží
- V Agátě v HK nakupuji hodně ráda, prodavačky jsou moc milé. Vždycky je to i přátelské popovídání o hračkách, dětech….
- super slecny prodavacky mile napomocne
Dobrý den,knížka je hezká,ale dost jednoduchá i když je pro dítě od jednoho roku
- Parádní výběr a rychlé doručení.
Spokojenost. Rychle dodání. Doporučuji
- super výběr hraček, krásné popisky a dodání vše jednoduše a včas
- Při návštěvě prodejny nefungoval systém, zboží jsem nemohla vyzvednout.
V obchodě se obsluhující personál (3 prodavačky)při výpadku systému vůbec nevěnoval zákazníkům, řešil nefunkčnost systému velmi nevhodným způsobem - kritikou nadřízených před námi kupujícími. Očekávala bych, že se s kupujícími, co měli zboží rezervované k vyzvednutí, pokusí alespoň nějakým způsobem dohodnout, jak situaci vyřešit, ale pravděpodobně jsme jim byli úplně ukradení. Stále se smály a povídaly si mezi sebou o neschopnosti "těch v Praze"...
Reakce obchodu agatinsvet.cz
děkujeme za důvěru a nákup v Agátině světě. Mrzí nás, že Vás zastihla porucha systému. Omluvte prosím reakce kolegyň, v tomto velmi vypjatém období roku to pro ně bylo skutečně náročné. Děkujeme za tuto zpětnou vazbu, rozhodně ji s týmem prodejny probereme.
S přáním všeho dobrého do Nového roku,
Kristýna Křížová -
- Obchod láká svými nabídkami k prohlédnutí zboží a k nákupu
- Vše ok
- Za mě je Agátin svět záchranou při shánění dárků pro děti a nebo prostě věcí pro jejich rozvoj a zábavu i mimo vánoční nebo jinak sváteční čas.
- Obrovské množství hraček a zboží pro děti, oceňuji také třídění podle pohlaví a věku.
- Během roku se dají od influencerů získat slevové kódy.
- Opravdu pěkné zboží, vybere si každý, i ten nejnáročnější zákazník.
- Myslím si, že eshop této kvality by si měl dávat více záležet na IT kvalitě eshopu - mně osobně vadí vyhledávání, kdy si rozkliknu výrobek a pak mě to vrátí na začátek a ne do míst, kam jsem již došla. Při tak velkém množství výrobků, kdy každý spěcháme, je to dost o nervy, zase hledat, kam jsem došla než jsem si nějakou věc rozklikla. Všímám si toho ale u více eshopů a nepřestává mě to překvapovat.
Doporučuji, jednoznačně TOP obchod s dětským zbožím.
- Rychle zpracování objednávky
- Zboží je kvalitní
- Příjemné a vstřícné prodavačky
Vše v pořádku, doporučuji.
- rychle dodani
- komunikace
- personal na prodejne
Výborné
Výborná komunikace, rychlé dodání i v termínu před Vánoci, kdy u jiných obchodníků dodávky vázly.
- Objednávka skladem, hned samý den připravena k vydeji
- V obchode spoustu krásných věci
- Ochotná obsluha
- Rychlé dodání, vše bez problému.