Přihlásit se a přidat recenzi

• Rychlé dodání, bezproblémová komunikace

Super obchod, není co vytknout. Rychle objednáno vyřízeno a posláno.

• Už 14 dní čekám na dodání!

Zdlouhavé doby dodání!

Reakce obchodu Aga24

Dobrý den, velmi nás mrzí Vaše nespokojenost. Dodací termíny vždy uvádíme u daného produktu. Některé zboží máme skladem, jiné u dodavatele, kde se dodací doba prodlužuje o pár dní.

Hezký den

Spokojen

Ochota a rychlost dodání super akorát výstupní kontrola by mohla být lepší. Vyvýšené záhony jsou z popraskaných prken ty nejhorší jsem vyreklamoval a ostatní cca polovičku jsem si opravil. Reklamace vyřízená rychle bez jakýchkoliv problémů.

Zboží kvalitní za rozumnou cenu, rychlé dodání

Rychlost

• Spolehlivost, rychlost.

bez připomínek

• vrácení peněz za zrušenou objednávku proběhlo v pořádku
    • Eshop objednávku na dětská křesílka zrušil - zboží není na skladě, ale v eshopu skladem bylo několik křesílek, reálně skladem však byl pouze jeden druh, což oznámili 3 prac. den od objednávky. Lépe ověřit, zda opravdu skladem. :)

Slunečník - v eshopu byl skladem béžový ale nakonec byl k dispozici červený slunečník nicméně jsem souhlasil protože bych musel zase hledat někde jinde ale kdyby byl označen že není skladem pak bych asi kupoval jinde, tak příště...

• Rychlost dodání zboží

Jeden den ráno jsem zboží objednala a druhý den před polednem mi bylo doručeno. S tak rychlým nákupem jsem se ještě nesetkala. Děkuji.

• Můj první nákup ale bylo to rychlé a vše v pohodě

• Rychlost dodání a skládací stolek šikovnej.

Dobrá reakce obchodu

• rychlé odeslání
    • dobrá cena
    • vozík je super :-)

žádná

• Bleskově dodání do druhého dne

• rychlost

možná ještě přidat jiný druh dopravy, třeba Balíkovnu nebo Zásilkovnu, kam si člověk může dojít a není odkázaný na to, být doma při převzetí zásilky

• Soucasne jsem objednal zbozi z polska ktere dorazilo do výdejniho boxu dříve nez aga vyexpedovala ze skladu

• Musela jsem se odrazovat kde mám zboží ,na to jsem dostala odpověď e-mailem ,že neodešla platna ode mě ,Tak jsem jim odeslala skreen že vše bylo zaplaceně již dávno ,a až po te jsem dostala e-mail že je vše v pořádku .Na tel nereaguju vůbec .Zboží stále nemáme

Reakce obchodu Aga24

Dobrý den, děkujeme že jste s námi sdílela Vaši zkušenost. Na naši obranu musíme říci, že pokud se platba nespáruje s danou objednávkou, zboží nemůžeme expedovat. Jsme rádi, že jste nás kontaktovala a my tak mohli platbu na základě Vašeho potvrzení dohledat a zboží obratem vyexpedovat.

Mějte hezký den

Jana Aga24