Zboží skladem nemají.

Zaslali jinou značku zboží,měli jsme objednáno BIKE WORK a poslali FORCE.

Zboží přišlo, zboží jsem vracel.
    18. den od doručení zboží zpět prodejci, nemám peníze na účtu. Po vypršení 14 denní lhůty na vrácení peněz prodejcem, jsem se připomínal prodejci emailem - za celou dobu mám jedinou "interakci" prodejce - v odpovědi na můj dotaz/upozornění, to prý budou řešit "zítra". No "zítra" očividně nic nevyřešili, zákonné lhůty nedodržují. Takovou firmu rozhodně nemůžu doporučit. Dávám podnět na ČOI a na službu VašeStížnosti.cz

• -
    • Objednala jsem zboží,které mělo být skladem,ale pak napsali e-mail,že skladem není ,ani žádné datum,kdy skladem bude,proto jsem objednávku zrušila.

Z tohoto důvodu obchod nemůžu doporučit.

V e-shopu nabízejí zboží, které nemohou dodat.

• Po 10 dnoch objednavka stale nedorazila. Pri sledovani zasielky je poznamka adresat nezastihnuty. Nikto ma nekontaktoval ani v postovej schranke nieje odkaz

Reakce obchodu Adroit Bike

Na nedoručení balíku ze strany dopravce, v tomto případě PPL, bohužel nejsme schopni reagovat. nedoručení balíku se většinou dovídáme za cca 14 dnů
    Balík budeme samozřejmě ihned reklamovat u dopravce.
    adroit.cz

• Obcho ma zajimave ceny.
    • Nakupuje v metrazi,ale uvadi originaly.

Objednal jsem si retez kmc x10l ,byl uveden v krabičce. Bohuzel jsem dostal jiny retez a nebyl originál zabalen jak uvadi výrobce.

• nebylo dodáno to, co bylo v nabídce

třeba budou mít větší štěstí

• Dobrá cena.
    • Komunikace se zákazníkem.

To, že nedostanu objednané zboží jsem se dozvěděl až po telefonické urgenci zakázky.

• Rychle jednani.

Doporucuji.

Reakce obchodu Adroit Bike

Velice jsme potěšeni za 100% hodnocení, ale nerozumíme tomu, zda máme vaše doporučení nebo nikoliv.

• Lže zákazníkům, když nabízí zboží skladem, které ale skladem vůbec není.

Objednal jsem si zboží skladem, tedy ihned k dodání. Po 5 dnech jsem se zajímal, kde zboží je a teprve mi někdo sdělil, že už je objednané a zítra mi dorazí. Další den opět nedorazilo a tedy po 7 dnech jsem se dočkal zboží, které mělo být, ale nebylo skladem.
    Tyto e-shopy, které dělají jejich majitelé doma v obýváku, jsou založeny na klamavé reklamě, že zboží, které nabízí, také fyzicky mají, ale opak je pravdou. A potom jen čekáte a čekáte, než vám ho konečně dopraví.

Volal jsem jim, že chci objednávku zrušit další den od objednání, ale řekli mi, že balík už poslalí první den "pondělí"... v úterý večer mi došla sms od české pošty, že přijali balík... takže bud mi lhali, že to už poslali a nechtělo se jim to rušit, protože jsem našel lepší nabídku dílů, ale když uz to "prý" poslali tak jsem balík převzal, at s tím nejsou nějaké menší problémy a stačilo mi to, ale i tak mi přijde tohle jako trochu podvrh, jelikož pochybuji, že pošta poslala sms po více jak 24h od přijetí. Nechtěl bych se setkat s reklamací u této firmy, jestli budou jednat podobně... Proto obchod moc nedoporučuji. Komunikace špatná a asi lhavá!