- Perfektní komunikace
Objednala jsem keramické anděly, jeden z nich přišel rozbitý, což se může přepravou stát, okamžitě mi byl poslán nový, super přístup.
Pěkné pokladničky, koupila jsem 24 cm a jsou dost velké. Jsem spokojená s nákupem.
- První nákup a jsem velmi spokojená. úžasný přístup pracovníků firmy
Rychle, levně
- Jsem spokojená
- Velmi vstřícný pan majitel, rychlé dodání, bezproblémová výměna i když chyba byla na mojí straně
100% spokojenost.
Bohužel, napsala jsem do zprávy, že požaduji světlé pánské kapesníky dle obrázku, ale přišly mi kapesníky jiné. Vracet je již nebudu.
V.P.Reakce obchodu ADO dárky
objednávala jste zboží v sobotu a v pondělí byl státní svátek, my hned v úterý odeslali, o moc dříve to tedy přijít nemohlo...
Co se zboží týče, tyto kapesníky byly poslední a odpovídaly rozhodně náhledové fotce u nás v administraci, ještě jsem to na základě Vaší poznámky kontroloval...
Pokud došlo k nějaké chybě při spárování fotky s produktem netuším, každopádně tak, jak jsou kapesníky v sáčku foceny, opravdu jsou světlé, tmavé mají úplně jiné číslo.
Pokud máte zájem, pak Vám dle zákona klidně vezmeme zboží zpět, případně vyměníme za jiné.
S pozdravem Petr Stolář ADO -darky -
Velká spokojenost.
Rychlé vyřízení objednávky, pro radost i jako dárek, velký výběr.
- Rychlé a perfektní jednání, rychlé doručení,kvalita
- rychlé dodání
- Objednala jsem si prasátko XXL.Dorazilo v pořádku, protože bylo velmi dobře zabalené.
vše proběhlo o.k.
- Rychlé dodání.
Rychlost dodání, vše bez problémů.
Děkuji. -
Úžasný obchod, nakupuji už podruhé. Zboží je moc pěkné, kvalitní. Obchod tychlý, bezproblémový.
Jsem velmi spokojena -
- rychlost
jsem moc spokojená vše proběhlo rychle
Ochota,milý přístup
- Dobrý obchod.Doporučuji