Reklama
Přihlásit se a přidat recenzi

• rychlé vyřízení objednávky

Reakce obchodu ActivePlus.cz

Děkujeme za recenzi a těšíme se na další objednávky. Snažíme se udělat pro spokojenost zákazníků maximum.
    Tým Activeplus

ZBOŽÍ MI DOSU NEDOTRAZILO PŘESTOŽE JE OBJEDNANÝ MINULÝTÝ DEN VE STŘEDU 3.1.2024.

Reakce obchodu ActivePlus.cz

Děkujeme za recenzi, zákazníka jsme kontaktovali z důvodu vyprodání 1 položkky z objednávky. Po dohodě byly zaslány zbývající položky s mírným zpožděním. Snažíme se udělat pro spokojenost zákazníků maximum.

• Rychlé dodání, kvalitně zabaleno

Rychlost dodání

• Rychlé vyřízení objednávky

Tým Novexplus

Velmi rychlé dodání, zboží v naprostém pořádku

rychlé dodání, dobrá cena

Tým Activeplus

• Již druhý nákup a rychle dodání.
    • Žádné

Nevýhodu nemám.

Druhý nákup a zboží v pořádku krásné spokojenost.
    Doporučuji a cena je jako bonus.

Reakce obchodu ActivePlus.cz

Děkujeme za recenzi i pochvalu a těšíme se na další objednávky. Snažíme se udělat pro spokojenost zákazníků maximum.

• Velmi rychlé veřízení

Doporučuji k nákupu.

Tým Activeplus

• vše v naprostém pořádku
    • zboží dorazilo poměrně rychle

Tým Activeplus

• mají produkty, které hledám
    • rychlé dodání
    • dobré ceny

Nakoupeno poprvé. Popravdě na mě obchod nepůsobil úplně důvěryhodně, ale vše prošlo na jedničku a koupené věci jsou super.

• Rychle dodani

• Zboží přišlo velmi brzy

Tým ActivePlus

• Rychlé dodání do boxu zdarma.

Tým ActivePlus

• Zboží dorazilo v pořádku během pár dní. Nakupovala jsem v obchodě opakovaně, vždy vše proběhlo k mé spokojenosti.

Tým ActivePlus

Rychlost a komunikace s obchodem byla výborná

Tým Novexplus

Objednával jsem zboží, 5ks ještě bylo na skladě. Druhý den mi byla objednávka zrušena, že zboží již není. Zboží jsem měl již zaplacené, ale peníze mi byly vráceny.

Tým ActivePlus

Obchod už nejspíše neexistuje. Po týdnu čekání přišel jen automatický mail, že zboží není, i když píšou skladem. telefon je odpojený. Rozhodně naplatit nic předem.

Reakce obchodu ActivePlus.cz

Děkujeme za recenzi, bohužel rušíme některý sortiment a systém pozdě uzamkl nabídky. Snažíme se tomu předejít, ale občas se nám nedaří. Telefón je stále funkční, ale je poměrně vytížený.

rychlé vyřízení objednávky