- vstřícná obsluha
- velmi dobré ceny
- pěkný a přehledný eshop
Přátelská a vstřícná obsluha, vše jsem si mohl v klidu vyzkoušet a když jsem po týdnu zjistil, že mi puškohled nevyhovuje (z důvodu funkce, kterou výrobce neimplementoval, ale je u puškohledů této kategorie obvyklá - resetování komínků na nulu), bez problémů mi puškohled vyměnili za jiný. Je to spíše pro Airsoft, takže pro střelce z ostrých zbraní tam jsou spíše doplňky jako sumky, brašny, oblečení atd. Já jsem kupoval puškohled vyšší kategorie na ostrou zbraň a měli skvělou cenu.
Reakce obchodu ActionShop
děkujeme za Vaše kladné hodnocení, vážíme si toho a jsme rádi, že jste s našimi službami spokojen.
- Velký výběr
- žádné
Reakce obchodu ActionShop
děkujeme za Vaši objednávku i hodnocení, jsme rádi, že jste spokojen.
Actionshop -
- možnost osobního vyzvednutí , převezou zboží z jiné prodejny, komunikativnost
- žádné jsem neshledal
potřeboval jsem zásilku prodloužit, napsal jsem email a do hodiny jsem měl telefonát s příjemně vystupujícím prodejcem, který mi prodloužení úložní doby vyřídil. spokojenost, doporučoval jsem, doporučuji a doporučovat budu.
Reakce obchodu ActionShop
děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že jste spokojen a že nás budete doporučovat. :)
- BĚŽNÉ U OBCHODŮ TOHOTO TYPU
- BALENÍ ZBOŽÍ!!! ORIGINÁLNÍ BALENÍ ZBRANĚ BYLO ZNAČNĚ POŠKOZENÉ VELMI NEŠETRNÝM ZABALENÍM S DALŠÍM OBJEDNANÝM ZBOŽÍM!!! VELMI NEPŘÍJEMNÉ !
ANO, DOPORUČIL BYCH! I TELEFONNÍ KONTAKTY BYLY PRO MNE PŘÍNOSNÉ A VELMI PROFESIONÁLNÍ.
Reakce obchodu ActionShop
děkujeme za Vaše hodnocení, vážíme si toho. Za poškozený obal se omlouváme, pravděpodobně už nám takhle přišel od dodavatele, tedy se ještě jednou omlouváme.
Actionshop -
- Velmi ochotný a příjemný personál v prodejně Ostrava.
Reakce obchodu ActionShop
jsme rádi, že jste spokojen. Děkujeme za Vaši recenzi.
- Rychlé dodání, dobrá komunikace
Spolehlivost, doporučuji.
Reakce obchodu ActionShop
mnohokrát děkujeme za Vaše hodnocení, vážíme si toho. Jsme rádi, že jste s námi byla spokojena.
Actionshop -
Přišla mi pouze jedna bota, komunikace a domluva o zaslání boty zpět nic moc .
Reakce obchodu ActionShop
omlouváme se za tuto chybu, zboží balil brigádník a nevšiml si, že jedna bota chybí.
Bohužel s Vámi ale nemůžeme souhlasit s problémem v komunikaci, jelikož s Vámi kolega komunikoval dostatečně a na všechny dotazy Vám bylo odpovězeno, tedy považujeme tuto kritiku za neopodstatněnou.
ACTIONSHOP -
- Rozsáhlý arzenál zbraní a příšlušenství
- Malá komunikace se zákaznikem
Byl jsem spokojený s rozvržením objednávky a soupisem jednotlivých cen na objednávce. Vřele doporučuji začínajícím airsofterům jako jsem já.
Přijatelné ceny zbraní pro začínající hráče.Reakce obchodu ActionShop
děkujeme za hodnocení. Na komunikaci stále pracujeme a doufáme, že se v nejbližší době zlepší.
S pozdravem¨
- Dostupnost.
- Provozní doba, resp. to, že je v pondĕlí zavřeno.
Doporučuji.
Reakce obchodu ActionShop
děkujeme za hodnocení, vážíme si toho. Do budoucna je v plánu rozšířit otevírací dobu i o pondělky.
Actionshop -
- - Především výborná komunikace s prodavači na prodejně.
- - E-shop je přehledný.
- - prodejna nabízí i servis a upgrade.
- - oproti konkurenci mají o trochu užší sortiment.
Spokojenost.
Reakce obchodu ActionShop
děkujeme Vám za hodnocení, vážíme si toho. Naši nákupčí se neustále snaží zařazovat do nabídky nové a nové produkty, tedy doufáme, že tento nedostatek postupně překonáme.
Actionshop.cz -
- Pohodlný nákup odkudkoli
- Celkem přehledné hledání
- Dobrý přístup při objednávce
- Rychlé doručení zásilky
- Celkem mizerné popisy parametrů zbraní,musíte si je najíd jinde,pokud chcete vědět víc než že je z kovu a jakou má ůstovku
- Obrázek zbraně,ani zatmavení brýlí se neshodovali s doručenou zásilkou,ale u zbraně sem naštěstí věděl co mi přijde(spíš sem doufal) :D a u brýlí sem to překousl,pěkně sedí.(jen to zatmavení nesedí).
Hlavně sem tu nakupoval,protože jinde bylo vyprodáno a nechtělo se mi čekat,tak sem si i pár stovek připlatil(za pistoli,cca 300,- - 400,-navíc než jinde),ale vyrovnalo to rychlé a bezplatné doručení zásilky.
Každopádně bych si dával pozor na to co je na obrázku a co vám přijde.
Obchod rád doporučím ale spíš radši kamennou prodejnu!
Ve finále sem byl nakonec po menší ůpravě pouzdra na pistoli se vším spokojen.Reakce obchodu ActionShop
děkujeme za hodnocení, na popisech a parametrech produktů stále pracujeme. Fotky brýlí upravíme, aby souhlasili se skutečným vzhledem. Někdy fotky můžou skrz osvětlení při focení skreslovat odstín barev, tedy se snažíme, aby fotky odpovídali co nejvíce skutečnosti.
- komunikace
- nachází se u hl.nádraží
- několik produktů, které jinde neseženu
- posílání zboží z prodejny na jinou (dle objednávky zákazníka)
- málo zboží skladem (oproti jiným obchodům)
V tomto obchodě jsem nakupoval po první, ale nebyl to můj poslední nákup. Byl jsem spokojen hlavně s komunikací obchodu k zákazníkovi a příjemným přístupem (jak na prodejně, tak přes e-mail).Tento obchod určitě DOPORUČUJI...
Reakce obchodu ActionShop
děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byl spokojen.
Snažíme se neustále doplňovat stávající zboží a rozšiřovat o novinky. Doufáme, že vás nezklameme ani příště.
Tomáš Otto
AGS Trade, s.r.o.
ACTIONSHOP.CZ -
- Široký výběr kvalitního zboží.
- Nízké ceny.
- flexibilnost, ochota
- -
doporučuji
- Pestrost výběru
- krátká provozní doba
Skvělé ale neusnout na vavřínech,jak se říká.
solidní , i když není zboží skladem zajistí sledování skladu a pak dá zprávu k možnosti obnovení objednávky
- Dodací doba
Obchod všem dporucuju, domluva na 100 % už planuju další nákup. Kéž by bylo vic takových obchodu. Softu zdar.
- maximální spokojenost
- žádné
super obchod a rychlá komunikace o:)