Nemohu ještě popsat výrobek, když jsem ho začala používat před pár dny
- rychlost vyřízení obj.
blesková rychlost vyřízení objednávky....osobní vyzbednutí na pobočce v Ol., velká spokojenost, velmi příjemná komunikace....
- Vše v pořádku a rychle.
- rychlé doručení
kvalita zboží, rychlost doručení
kvalita zboží, rychlost doručení
- Rychlost doručení, kvalita
- rychlost, dárky k nákupu nad určitou hodnotu
- Opravdu rychlé doručení.
Dodržení všech podminek. Velmi seriózní obchod. Výrobek zafungoval
- Používáme na okolí bércoveho vředu a zdá se, že se okolí rány, kde byla poškozená kůže, zlepšuje.
Dobrý den, s objednáním na e-shopu jsem spokojená, s výrobkem též. Pomohl mi vyřešit problém, na který nic jiného nezabíralo, i když to trvalo cca měsíc a zpočátku jsem měla pocit, že se stav spíše zhoršuje.
Z čeho jsem ale tentokrát byla trochu rozčarovaná, bylo osobní vyzvednutí v lékárně. S roztokem jsem objednala na vyzkoušení i krém Rigenoma, který měli v lékárně přibližně o 100 Kč levnější než ukazoval e-shop, což také vyjela pokladna. Po telefonátu paní lékárnice mi ale bylo řečeno, že musím uhradit částku podle e-shopu, že to mají špatně naceněné. To ale nebyla moje chyba a myslím, že když krém byl prodáván doteď v této lékárně za 323,- Kč, měl být za tuto částku prodán i mně, protože jinak jsem na objednání v e-shopu doplatila. Navíc jsem paní magistru upozorňovala na to, že jsem tam cca před 14 dny nakoupila další výrobky ActiMaris za téměř 1 000,-Kč, k čemuž se prý ale nijak nepřihlíží a nákupy se nesčítají. To mě trochu mrzí, protože nejde zrovna o levné výrobky. Nakonec mi bylo řečeno, že mast Rigenoma mi mohl napsat lékař. Vzhledem k tomu, že jsem ale neměla čas v nejbližší době jít za lékařem a jet znovu do lékárny, která je na druhém konci města, uhradila jsem si mast sama. Z lékárny jsem ale neodcházela s dobrými pocity . -
- Rychle, bezproblémové doručení zboží.
- Lék jsem měl doručen na druhý den
- Mohl jsem rychle začít s léčbou
Je to výborný lék na rány. Objednal jsem dezinfekci a gel a v krátké době se objevily léčivé účinky. Doporučuji všem.
Celková spokojenost. Doporučuji.
Jen ty nejlepší zkušenosti
OK
- Rychlé odeslání.
- Kvalitní produkty.
Doporučuji.
Actimaris je skvely. Mela sem upornu vyrazku na rukach. Pro masera je to velky problem. Skusila sem hodne masti atd. Nepomohly ani kortikoydove masti, ale Actimaris zabral na 100%. Dekuju. K