Opravdu velmi rychlé dodání.
Rychlé doručení zboží, zboží odpovídá popiskům a fotografiím na WEBU, dodáno ve 100% kvalitě a funkčnosti, přehledný WEB, jednoduchost vytvoření objednávky, přijatelné ceny, výborná komunikace, s nákupem v tomto obchodě jsem spokojený. V uvedeném obchodě jsem již nakupoval několikrát a vždy jsem byl moc spokojený zákazník. To platí i pro tento nákup.
- vše OK
Rychlé vyřízení objednávky, vstřícnost, ochota a dobré ceny.
Doporučuji , jsem moc spokojena
- Kvalitní pripravky, co fungují
- Rychlost dodání- do druhého dne
- Rychlé dodání zboží
- vše ok
- Rychle vyrizeno
- rychlost vyřízení objednávky, dobrá orientace ve výběru a použití výrobků dle potíží
Vše bylo v poŕádku.
- účinné
- vědí jak dobré výrobky prodávají
- o nevýhodě nevím
- Velmi rychlé doručení, absolutní spokojenost s výrobky, které fungují.
Skvělé výrobky pro celou rodinu.
rychlé dodání
- Rychle dodání
- Bleskové doručení, dobře zabaleno, komunikace na jedničku,obchod vřele doporučuji
- rychlost, spolehlivost,kvalitní výrobky
- Rychle dodani, funguje
- Cena pomerne vysoka pri kouoi, gel male baleni
Rychlý, spokojený, urcitym zpusobem zlepseni