- vše rychlé, doporučuji
- Bezproblémový nákup a doručeni
- Dobré ceny, ochota a komunikace.
- rychlé dodání
- dobře zabaleno
- Rychlost, široká nabídka, ceny, skvělá komunikace, v mém případě neměli požadovaný výrobek nabídli alternativu a dárek jako omluvu.
- Rychlost doručení
- rychlost
S obchodem jsem spokojená, doporučuji
- Cena, rychlost doručení
- Sklo vydrželo přilepené 4dny oproti sklu z Alzy ,nikdy více
Reakce obchodu AC mobile
děkujeme za reakci. Ano, máte pravdu, zjistili jsme že skla na Honor Magic5 Lite jsou vadná série a stáhli jsme jí z prodeje.
Mohla jste reklamovat a my bychom vám poslali nové, vyzkoušené nebo vrátili peníze. Tuto možnost jste nevyužili. Nerozumíme tomu.
- Nekvalitní zboží
- Popis neodpovídal
Kupoval jsem nářadí na demontáž pásku a nový pásek na hodinky Amazfit T-Rex 2 . Nejen že mi nářadí přijelo moc velké, ale taky pásek který jsem si objednal, se hned při prvním natažení přes zápěstí roztrhnul. Takže zásadně nedoporučuji obchod. Pokud si nevyberete zboží osobně.
Reakce obchodu AC mobile
Nářadí velké, nerozumím. Vy jste si objednal náhradní osičky na pásek k hodinkám Amazfit T-REX 2.
Pásek, který se roztrhl, jste mohl nafotit a poslat. Buď by jsme vyměnili nebo vrátili peníze.
Nic jste nereklamoval, stačilo napsat email nebo zavolat.
Svým zákazníkům se snažíme vyjít vstříc a zboží hned měníme.
Bohužel jste to nevyužil, jenom napsal reakci.
- rychlost
- kvalita
- k výrobku nebyl český návod (ne že by to u tvrz.skla na display tabletu byl zásadní problém, ale trochu mi ta častá absence češtiny vadí
super
Reakce obchodu AC mobile
ano, české návody na tvrzená skla nemáme. Ale máme videonávod , jak nalepit sklo na tablet na našem Youtube kanálu:
S pozdravem AC tým -
Ochranné sklo na mobil totální šmejd.
Kdybychom věděli, že je to obyčejná čína, kde stojí toto sklíčko tak 30 korun, určitě bychom neobjednali. Přišlo v krabičce s kusem polystyrenu (tak jako z číny). Sklo mělo lepivou část pouze cca 2mm po obvodu, takže po nalepení nefungoval řádně dotyk a po jednom dni používání se odlepilo. Takže sklo za cca 200,- na 24h. Takže už nikdy víc. Koupit sklíčko za 30,- a prodat ho za 150,-, umí každej. Takže příště raději objednám jinde.Reakce obchodu AC mobile
děkujeme za reakci. Pokud nejste s produktem spokojen, měl jste nám napsat nebo zavolat. Poslali bychom vám nový produkt. Ano, někdy se stane, že produkt je nekvalitní, ale my za to neseme zodpovědnost a záruku. Klientům dodáme nový kus na naše náklady do druhého dne. To Čína neumí.
- široký sortiment
- dobré ceny
- rychlé dodání
- komunikace, rychlost dodání....
- Odpovídá popisu
Rychlé a bezproblémové.
- Flexibilita
- Vstřícná, rychlá komunikace.
Rychlé doručení