Velice seriózní a rychlé jednání.
Reakce obchodu AC mobile
děkujeme za Vaše skvělé hodnocení a doporučení našeho obchodu! Jsme potěšeni, že jste ocenili naše seriózní a rychlé jednání.
Téměř okamžité doručení
Dobrý den Martino,
děkujeme za Vaše výborné hodnocení a doporučení našeho obchodu! Jsme rádi, že jste ocenila téměř okamžité doručení.
S pozdravem, -
Dobrý den Petře,
děkujeme za Vaše skvělé hodnocení a doporučení našeho obchodu! Těší nás, že jste spokojen s naší rychlostí.
Rychlost, ochota, kvalita
Reakce obchodu AC mobile
děkujeme za Vaše výborné hodnocení a doporučení našeho obchodu! Jsme rádi, že jste ocenil rychlost, ochotu a kvalitu našeho servisu.
- Rychlost dodání
Dobrý den Pavle,
děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení a doporučení našeho obchodu! Těší nás, že jste spokojen s rychlostí dodání.
pasuje, spokojenost
Dobrý den Věrko,
děkujeme za Vaše skvělé hodnocení a doporučení našeho obchodu! Jsme rádi, že Vám vše pasuje a jste spokojená.
- Přehlednost
Reakce obchodu AC mobile
Děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení a doporučení našeho obchodu! Jsme rádi, že jste byli spokojeni s naší přehledností.
S pozdravem AC tým -
- Komunikace přes e-maily nulová, zboží nesedí ani po reklamaci, jsem zklamana
Reakce obchodu AC mobile
děkujeme za hodnocení. Reklamovala jste pásek, požádali jsme vás foto a závadu uznali. Poslali jsme vám nový pásek.
Pokud opět nepasuje, může být chyba jinde.
Nerozumím negativnímu hodnocení, vyšli jsme vám vstříc, mohla jste tedy zboží vrátit.
S pozdravem AC tým -
- Rychlost doručení
- Kvalita
- Bezproblémová komunikace
Děkujeme za Vaše hodnocení!
Velmi si vážíme Vaší zpětné vazby. Jsme rádi, že jste byli spokojeni s rychlostí doručení, kvalitou produktů a bezproblémovou komunikací. Vaše spokojenost je pro nás klíčová a motivuje nás k neustálému zlepšování našich služeb.
- Skvělá komunikace, rychle dodání
Děkujeme za Vaše hodnocení!
Velmi si vážíme Vaší zpětné vazby. Jsme potěšeni, že jste byli spokojeni s rychlostí dodání a cenou našich produktů. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a inspirací k neustálému zlepšování našich služeb.
- Velmi rychlé dodání
Tým AC Mobile -
- Zboží přišlo, ale ne to co jsem objednal, tedy jiná velikost a kvalita taky nic. Inzerujete magnetickou klávesnici, vyzkoušel jsem tři značky tabletů a ani jeden nedrží na obalu.
Dobrý den, pane Richarde,
velmi nás mrzí, že jste nebyl spokojen s obdrženým produktem. Podle naší evidence jste si objednal magnetickou klávesnici pro Samsung Galaxy Tab S9 11". Tento obal je specificky navržen pouze pro tento model tabletu. Ostatní 11" tablety, jako Lenovo M11 nebo Xiaomi SE 11", mají odlišné rozložení magnetických ploch, a proto nebudou držet správně.
Pokud jste potřeboval klávesnici pro Samsung Galaxy Tab S9+ s velikostí 12,4" nebo Ultra 14,6", máme v nabídce vhodné obaly pro tyto modely. Prosím, neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám pomůžeme najít správný produkt.
Omlouváme se za vzniklé nepříjemnosti a děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
dobrý výběr
Doporučuji vše ok.
- Dorazil totální šunt objednaný někde z Číny, který ani nepasuje na hodinky.
Reakce obchodu AC mobile
velmi nás mrzí, že jste nebyl spokojen s objednaným produktem. Pokud produkt neodpovídal Vašim očekáváním, měli jste možnost jej vrátit nebo vyměnit, což jste bohužel nevyužil. Vámi vybraný produkt je kryt na hodinky Samsung, který je u našich zákazníků velmi oblíbený. Pokud jste obdržel špatný produkt, stačilo nás kontaktovat a my bychom Vám na naše náklady poslali nový produkt.
Omlouváme se za vzniklé nepříjemnosti a věříme, že nám dáte ještě šanci ukázat, že naše služby a produkty jsou kvalitní.
- Extra rychlé dodání
- Dobré ceny
Děkujeme za Vaše hodnocení!
Velmi si vážíme Vaší zpětné vazby. Jsme rádi, že jste byli spokojeni s extra rychlým dodáním a dobrými cenami. Vaše spokojenost je pro nás klíčová a motivuje nás k neustálému zlepšování našich služeb.
Oceňuji rychlost dodávky.
Děkujeme za Vaše hodnocení!
Velmi si vážíme Vaší zpětné vazby. Jsme rádi, že oceňujete rychlost dodávky. Vaše spokojenost je pro nás klíčová a motivuje nás k neustálému zlepšování našich služeb.
- Rychlé dodání zboží. Maximální spokojenost
Reakce obchodu AC mobile
Děkujeme, paní Evo, za Vaše hodnocení!
Velmi si vážíme Vaší zpětné vazby. Jsme nadšeni, že jste byli spokojeni s rychlým dodáním zboží a že jste maximálně spokojeni. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a inspirací k neustálému zlepšování.
Děkujeme, že jste si vybrala AC Mobile a těšíme se na Vaše další nákupy.
Reakce obchodu AC mobile
Děkujeme, pane Františku, za Vaše hodnocení!
Velmi si vážíme Vaší zpětné vazby. Jsme rádi, že jste byli spokojeni s rychlostí dodání. Vaše spokojenost je pro nás klíčová a motivuje nás k neustálému zlepšování našich služeb.
Děkujeme, že jste si vybral AC Mobile a těšíme se na Vaše další nákupy.
Tým AC Mobile