nemožnost zvolit druh dopravy ...
placení přes web zkolabovalo a zablokovalo mi PC
musel jsem restartovat a zaplatit převodem -
- Všechno
Obchod není schopný zaslat objednávku a v momentě kdy ji zrušíte tak najednou je objednaná doprava,i přes to že údajně urgovali sklad v Polsku tak stejně nic neodeslali
- nejsou kontakty na konkrétní osoby, nelze s nikým komunikovat na přímo, naprosto neprofesionální dopravce....
- Doplatil jsem si navíc za rychlejší doručení , po týdnu jsem musel volat kde mám objednané zboží a bylo mi řečeno že něco je špatně . Následující den jsem obdržel potřetí stejný email že zboží je zabaleno ( 11 dní od objednávky) . Na to že jsem si připlácel za rychlé doručení tak velmi špatná zkušenost.
Doplatil jsem si navíc za rychlejší doručení , po týdnu jsem musel volat kde mám objednané zboží a bylo mi řečeno že něco je špatně . Následující den jsem obdržel potřetí stejný email že zboží je zabaleno ( 11 dní od objednávky) . Na to že jsem si připlácel za rychlé doručení tak velmi špatná zkušenost. Bylo slíbeno do 5 pracovních dní od objednání.
Reakce obchodu absulo
Děkujeme za Váš čas a zpětnou vazbu. Velice se omlouváme za případné nepříjemnosti spojené s realizací objednávky.
Příliš složitá montáž
Reakce obchodu absulo
Děkujeme za Váš čas a zpětnou vazbu. Vaše tipy jsou pro nás velice cenné.
- U Geberitu chybela dulezita cast k obezdeni pro nasazeni tlacitek. Reklamovano s urgenci, ale obchod reklamací vubec neresil a do ted chybejici dil nedodal ani nemel snahu resit. Dovolat se lze pouze na infolinku, kde nic nevyresi
- Neznalost zbozi na infolince. Doporucili uplne jíny druh tlacitek nez na Geberit patri.
Od potvrzení objednávky uplynulo již 21 dnů, zboží nedoručeno a informace žádná
Reakce obchodu absulo
Sdělujeme, že termín realizace objednávky se změnil, za což se Vám velice omlouváme. Produkt: Novaservis Metalia 56 umyvadlová baterie stojící chrom 56096,0 by měl k nám dorazit 2024-11-19.
Objednávku jsem zrušil. Dostupnost zboží "na objednávku" znamená, že bude k dispozici za 4 měsíce. Po stornu objednávky z tohoto důvodu obchod (čekat 4 měsíce na zboží mi přijde docela dlouho) vrátil částku ve výši cca 1/3, zbývající 2/3 jsem musel urgovat. Komunikace s obchodem na mě působila tak, že kdybych vratku nereklamoval, zůstalo by to tak. Působí to na mě jako pokus o podvod na zákaznících a testování jejich pozornosti. Komunikace s operátorem působí spíše jako dialog s translatorem, nejasné, jestli z Polska, nebo z ČR, úroveň stylistické podoby písemného projevu vede ke zvýšené opatrnosti. Tento eshop jedním slovem velké zklamání.
Reakce obchodu absulo
- česká pošta zatím nedoručila zboží i kdazž přišla SMS i mail o doručení 4.10.
Reakce obchodu absulo
Dlouhé termíny dodání, i když je zboží skladem
Reakce obchodu absulo
Děkujeme za Váš čas a zpětnou vazbu. Vaše tipy jsou pro nás velice cenné.
- Už jsou to 2 pracovní týdny. Zboží dosud nebylo doručeno.
Už jsou to 2 pracovní týdny. Zboží dosud nebylo doručeno.
Reakce obchodu absulo
Sdělujeme, že termín realizace objednávky se změnil, za což se Vám velice omlouváme. Produkt: Aqualine výtok baterie Umyvadlová chrom 43998by měl k nám dorazit 23.09.
Jestli se vůbec dočkám, tak prý až na konci října :-(
Reakce obchodu absulo
Děkujeme za Váš čas a zpětnou vazbu. Vaše objednávce je pořád v realizacji. Informaci o dostupnosti zboží jsme Vám posílali v další zprávě.
Na internetových stránkác e-shopu je uvedena doba dodání zboží do 7 dnů a po 13 dnech stále nedorazilo a dnes, když jsem se dožadovala data dodání mi bylo sděleno, že ještě zboží není naskladněno , tak že neví, kdy ho dostanu!!!
- Obchod zatím komunikuje
- Je takřka měsíc po objednávce a zboží pořád ještě nedorazilo
Reakce obchodu absulo
Sdělujeme, že termín realizace objednávky se změnil, za což se Vám velice omlouváme. Produkt: Kuchinox Stilo kuchyňská baterie stojící mosaz BKI560D by měl k nám dorazit 2024-09-04.
Před objednáním jsem konzultoval přes jejich on-line chat,zda uvedený dřez obsahuje i sifon.Jasne mi bylo odepsano, že ano.Dřez dorazil bez sifonu i bez montážního příslušenství.Stale čekám na vyjádření jejich neosobniho reklamacniho systému,kdy nejednate s nikým konkretnim.Tak s tímto nejsem pochopitelně spokojený.Drez mám,ale nádobí si umýt nemohu....
Reakce obchodu absulo
Informujeme Vás, že reklamace byla přijata.
- Mají skladem některé méně obvyklé položky, které jinde nejsou.
- Dlouhá doba odeslání i pro položku skladem.
- Zboží přišlo nekvalitní nebo poškozené. Ale vypadá to spíš na nekvalitu z výroby.
- Na zákaznické lince mluví špatně česky a těžko se dorozumívá. Chtěl jsem poslat jiný kvalitní kus a zkontrolovat kvalitu před odesláním. Ale nemohli jsme se domluvit, tak jsem to vzdal a prostě jenom vracím.
Reakce obchodu absulo
Zboží dorazilo poškozené, prasklé na dvou místech, nebyl jsem doma, nepřebíral jsem ti a ani to nebylo potom nebylo dost dobře možné poznat, protože je to zabalené ve fólii. Po rozbalení a rozlepení, 2 praskliny... Podle něho názoru to balíte nedostatečně, nekvalitně, snadno se stane , že zástěna praskne při manipulací. Je mi jasné, že nebudete nic řešit, protože nemohu prokázat jak došlo k poškození. Tudíž neděkuji, nespokojenost velká a nápravu z vaší strany zcela jednoznačně neočekávám. Váš způsob přepravy ( zabalení a zajištění zboží ohledně možného poškození považuji za naprosto nevhodné, nedostatečné ) Z toho důvodu nedoporučuji váš obchod nikomu.
Rund, BloviceReakce obchodu absulo
Děkujeme za Váš čas a zpětnou vazbu. Prosíme o vyplnění reklamačního formuláře, který se nachází na našich stránkách.
- Chybné informace ohledně dodání produktu
Objednávku jsem zrušila, jelikož bylo uvedeno, že zboží bude dodáno do 10-14 dní a bohužel se tak nestalo.
Reakce obchodu absulo
Zboží jsem zaplatila dopředu, protože to jinak nešlo objednat. Ale je to 6 dní a ještě nedorazilo
Reakce obchodu absulo
Obchod nabízel zboží, které nemá k dispozici a které pravděpodobně ani není vyrobené. Termín dodání byl při objednávce cca 7 dní. Po 10dnech byl termín dodání prodloužen o 2 měsíce (!!!)
Reakce obchodu absulo
Velice se Vám omlouváme za veškeré způsobené komplikace při realizaci objednávky.