- žádné
- klamou zákazníky
nenakupovat !!!!!
Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.
Nedoporučuji
- Supr ceny,nejlacnejší,rýchle dodani,komunikace na urovni
Doporucuji
Reakce obchodu abcvelkoobchod.cz
Dobrý den, chceme poděkovat za Vaší pochvalu, která nás velice těší a budeme rádi za další nákup v našem eshopu.
- nejnižší cena
- na objednané zboží sem čekal 12 dní (hrůza)
Cena dobrá, poštovné drahé a strašně dlouhá doba na dodání zboží !!!
Reakce obchodu abcvelkoobchod.cz
Vážený zákazníku , i za takovou recenzi děkujeme . Cena dopravy se odvíjí od našeho přepravce a bohužel ptá si takovou částku za dopravu , s tím my neuděláme nic . Naše dodací lhůta je obvykle 2 až 5 pracovních dní . Pokud se náhodou dodací doprava prodlouží my ihned informujeme své zákazníky . Nevíme přesně jak to bylo u Vás , ale vždy dáváme dopředu vedieť.Ešte jednou ďakujeme.S pozdravem Expert - eshop .
- Nejlepší nabízená cena.
- Trochu dražší poštovné, ale nic neobvyklého.
Dobrá komunikace se zákazníkem.
Rychlé dodání zboží.
Velký výběr, dobré ceny.
Doporučuji nákup.Reakce obchodu abcvelkoobchod.cz
...klasika:-) X-box za šest a půl skladem samozřejmě není, ale ext. skladem za osm a půl ano...no comment:-)
Reakce obchodu abcvelkoobchod.cz
Dobrý den p. Toll, mnohokrát se stane, že zboží které je ve výhodné cene se zvykne prodat rychle. Všem zákazníkům je voláno zda li je dané Vámi vybrané zboží skladem nebo ne. Hodně obchodů má stějné zboží za výhodnou cenu i drahší, jenomže málo obchodů ihned kontaktují zákazníka jako my. Daná skutečnost nás mrzí a znovu se Vám omlouváme. S pozdravem Expert-eshop
- Firma slibuje něco co neumí dodat. Včera jsem si objednal XBOX. Dnes ráno volá paní, že DNES prodali poslední. To je klasické diletantství a dával bych si pozor na tento obchod když i tak jednoduchou věc neumí zajistit jak potom jednají když se objeví problém ???
Zvažuji, zda nezavolám ČOI o namátkovou kontrolu. Zda se nejdná o podvodný obchod s cílem matení zákazníka. Všiml jsem si, že nejsem jediný kdo má stejnou zkušenost a tak jsem se rozhodl obchod nechat prověřit pro podezřelé chování.
Reakce obchodu abcvelkoobchod.cz
Dobrý den p. gnukleus, mnohokrát se stane, že zboží se zvykne prodat. Proto hned nemusíme být podezřelý obchod.
Když se zboží prodá, obratem kontaktujem zákazníka a promluvíme si s ním o skutečnosti. Elektronika není něco co se dá vyrobit za sekundu a když dojde, třeba čekat nebo se podívat po jiném zboží. Nic neobvyklého to není. I tak nás mrzí daná skutečnost a znovu se Vám omlouváme. S pozdravem Expert-eshop -
- Výhodná cena, standartní IO
- Slabiny se obvykle zjistí až při reklamaci
Zdá se, že je důvěryhodný
- Komunikace rýchlost dodani
- nevim
doporucuji
- Zboží jsem našla pouze zde
- super ceny
- rychlá doprava
Doporučuji.
Reakce obchodu abcvelkoobchod.cz
- V tomto obchodě měli zboží, které jsem nikde jinde nemohl sehnat.
- Hůře přehledně stránky s nabídkou.
- Neúplné informace o zboží.
Jsem spokojen, protože zde jsem koupil výrobek, který jsem dlouho marně sháněl v jiných e-shopech.
- Libi se mne jejich komunikácie pomohli mne s výberem zbozi
Rozhodne ďalší nákup bude pres nej
- Rychle zaslani, najnizsi ceny-super, presne sme vedeli kdy zbozi dojede
Rychle zaslani, oznameni o donaske balika, super komunikace, zadne problemi
Reakce obchodu abcvelkoobchod.cz
- Nízska cena,rýchle dodaní,komunikace na úrovni
doporučuji všem
Reakce obchodu abcvelkoobchod.cz
- rychlost a doručení do místa
- nezjistil jsem
doporučuji
Reakce obchodu abcvelkoobchod.cz
Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.
- Nothing
- Didn't delivered the product and kept me waiting for 6 whole days and cancelled the order day before delivery.
- Extremely Bad communication after product order
- Extremely Bad Website for order
- No information on product delivery post ordering, had to call 3 times to even get a tentative date of delivery
- Useless call center a grumpy lady greets you with questions like "What do you want!! "
Extremely Bad communication after product order
Extremely Bad Website for order
Pure wastage of time and headache nothing else -
- Expresne zaslanie
- Super komunikace
- Ryche jednanie
Vsechno pobehlo v poradku, rychle zaslanie, super komunikace. Urcite odporucuji.