- spatny
- hruza
- Nabízí zboží, které nemá, čeká co přijde, snad zboží dodají, na Temu jsem se s takovým přístupem nesetkal a to tam nakupují 3 roky
Reakce obchodu www.abaterie.cz
objednal jste si zboží, které nebylo momentálně skladem, což bylo v eshopu jasně uvedeno. Na dotaz, zda chcete nějakou náhradu, nebo zda počkáte, jste odpověděl, že počkáte, až naskladníme. Pokud by jste objednal zboží, které bylo skladem, případně souhlasil s alternativou, která by byla za stejnou cenu, obratem by vám dorazilo. -
Obchod chce ohodnotit ,musím vyjít z toho ,že se mi na hodnocení ptá a já ještě ani zboží nedostal, a ani nevím kdy ho dostanu,
- Před 11 dny objednáno. Ještě nebylo dodáno.
- Žádat v tuto chvíli o hodnocení je neomalenost.
Nemožnost platit online, reálná expedice zboží "skladem" zaplaceného ve čtvrtek až další úterý.
Reakce obchodu www.abaterie.cz
Objednávku jste vytvořil ve čtvrtek večer v 18:15.
V pátek bylo zavřeno. Uvedeno na stránkách - dovolená.
Vzhledem k velkému počtu objednávek, byla zásilka vyřízena v pondělí v poledne, kdy už proběhl svoz. Proto odešla v úterý, tj. 15. Zásilka byla doručena na výdejní místo 16. a zásilku jste vyzvedl až 19. Platba je možná převodem, nebo QR kódem online.
Objednávky vyřizujeme v pořadí v jakém jsou doručeny. Z trasování je patrné, že vyřízení objednávky trvalo 2 pracovní dny, nikoliv týden jak uvádíte. -
- nabízejí zboží, které nejsou schopni dodat
-týden v háji, baterku (doklíče od auta) jsem mohl mít objednanou a dodanou z jíného shopu
-oznamovacím způsobem suše konstatují, že zboží nedodáme, protože se už nevýrábí, žádná omluva
.hlavněže byli nejlevnější...
-pro mne zbytečná ztráta časuReakce obchodu www.abaterie.cz
objednal jste si zboží, u kterého bylo uvedeno, že NENÍ SKLADEM.
Tato informace vám byla sdělena jak po objednání (v potvrzovacím emailu) tak i pracovníkem expedice.
Taktéž bylo uvedeno, že se baterii pokusíme objednat u dodavatele. Ten nám ji nedodal, jelikož se již nedodává.
Jinak v emailu vám bylo sděleno, ne že nedodáme, jak uvádíte, ale že nelze dodat, a to velice slušnou formou, vč. poděkování. vzniklá situace, která nás samozřejmě mrzí. -
Tady nikdy více!
Reakce obchodu www.abaterie.cz
objednal jste si zboží, kde bylo jasně uvedeno, že zboží není dlouhodobě skladem a termín dodání neznámý. Proto byla objednávka zrušena. -
- Neskoré dodanie, žiadna komunikácia.
Dlhá doba dodania. Prišla požiadavka ohodnotiť dodaný tovar, ktorý mi zatiaľ nebol dodaný.
Za dva dny baterie ukazuji po promereni nulovou hodnotu.
Reakce obchodu www.abaterie.cz
Vámi zakoupené baterie mají expiraci až v roce 2032. Tj 9 lez. Testem nebyla zjištěna žádná baterie, která by neměla napětí které má mít. Navíc u značky panasonic nebyl nikdy ani jeden problém s kvalitou.
pokud je to jak popisujete, tak zařízení nefunguje jak má, případně není baterie ta, která je pro zařízení vhodná. -
Popis kompatibility baterie se strojkem Braun 5515 nesouhlasí, zaslaná baterie je po rozebrání strojku větší, nelze proto vyměnit ani využít.
- Od 28.8.2023 do dnešního dne ,žádná informace o stavu objednávky.
Reakce obchodu www.abaterie.cz
objednal jste si zboží, u kterého je uvedeno, že není skladem.
Byla vám nabídnuta alternativa, dokonce několik. Nekomunikoval jste...... -
- Velký výběr baterií a akumulátorů, prodej, výroba, servis, repase..
- Bylo mi doporučeno a nespěchal jsem na objednávku.. bohužel nejsem asi firma a těch pár kaček od jednotlivce berou asi jako drobné.
Zřejmě se zaměřují na větší prodej a na jednotlivce ..... . Jako,, co si mám jiného myslet. Poslední dobou nechápu ..co se děje ale Češi neumí prodávat lidem. Peníze to by chtěli a za co ! . Výroba a prodej .. hrůza !
Reakce obchodu www.abaterie.cz
objednal jste si zboží, u kterého bylo při objednávce jasně uvedeno DOČASNĚ NEDOSTUPNÉ.
V tom je základní problém. Pokud objednáte zboží, u kterého je, že není skladem, nemůžeme vám objednávku vyřídit. Není to o tom, že by vám nechtěl někdo něco prodat. Proto tam ty informace o dostupnosti jsou.
V emailu jste uvedl, že na zboží nespěcháte.
Zboží je ze zahraničí a kolegyně vám psala orientační termín.
Když dorazila alternativa, kterou vám nabídla, tak jste se už neozval..... -
napriek tomu, že som cenu za tovar uhradil 31.5.2023, nemám žiadne informácie o objednanom tovare !!!
Dosud jsem od obchodu neobdržel e-mail s informacemi o odeslání zboží. Je již cca týden od objednání.
Reakce obchodu www.abaterie.cz
Zboží jste objednal ve čtvrtek večer v 19:32, před Velkým pátek, kdy je státní svátek. Zboží vám bylo odesláno v úterý, ihned po Velikonočním pondělí. Mezi objednávkou a odesláním jsou 4 dny volna, což nelze ovlivnit. O státních svátcích se objednávky nevyřizují.... Byl vám odeslán email s potvrzením objednávky, email s fakturou, email o expedici. Zbytek je už na dopravci.... -
Neochota, i když používají zásilkovnu, odmítli zboží zaslat do Zboxu i když není přeplněný.
Reakce obchodu www.abaterie.cz
objednal jste si zboží s dodáním na pobočku Zásilkovny, kterou jste zadal do objednávky. Pak jste chtěl emailem změnit na Z-Box který v nabídce nemáme a nezasíláme na něj. Objednávka byla tedy na vaši žádost stornována. -
Uvádíte zákazníka v omyl cenami za 1 kus nebo 1 blistr. Za Vaší cenu 12 kusů baterií do naslouchátka bych pořídila např. v lékárně max téměř 2x více těchto baterií 312 a ještě lepší kvality. Od Vás už nic, ani náhodou. HanaReakce obchodu www.abaterie.cz
u každého zboží, je uvedeno, že cena je za 1ks. Nikoliv za blister. Navíc se do košíku nedá vložit 1ks ale jen po násobcích 6ks což je opět cena za kus x 6 = celý blister... Takže nejen v popisu, ale i v průběhu objednání je patrné, že se jedná o cenu za kus.. -
- baterie šly objednat,ačkoliv je prodejce neměl
Reakce obchodu www.abaterie.cz
není důvody, proč by baterie nešly objednat, když je u zboží informace, o datu dostupnosti zboží, případně že zboží je na cestě.... Takto je zákazník obeznámen s případným termíne naskladnění a je na něm, zda si počká, nebo vyřeší jinak -
Že nemají a já mám zaplaceno
nevím, co mám hodnotit, objednáno před 8 dny a nikdo se z eshopu neozval,
ani na dotaz, jestli mohu s bateriemi počítat, zvláštní eshop...Reakce obchodu www.abaterie.cz
objednala jste si zboží v počtu 20 ks. U zboží bylo v době objednávání uvedeno pouze 10ks. Toto bylo odesláno v emailu. Následně z expedice vám byla zaslána informace, zda chcete těch 10 ks a nebo zda počkáte na naskladnění. Reakce na email žádná. Dále jste byla kontaktována telefonicky, kde jste telefon po krátké době bezdůvodně položila. Na další hovory jste již nereagovala. Standardní postup v řešení objednávky, kde z vaší strany nebylo možné získat žádnou odpověď jak objednávku řešit...