- Super cena!
- Netuším
Objednávku jsem učinil po telefonu a e-shop za mě vše vyřídil. Nakoupil jsem již vícekrát a budu nadále. Veškerý servis který obchod nabízí se mi líbí.
- Výhodná cena
- Dobrá a rychlá komunikace
Odpověděli na e-mail během pár minut.
Telefon přišel ve čtvrtek, přičemž jsem si ho objednávala předchozí týden v pátek.
Dorazil českou poštou a v pořádku.
Telefon je funkční a nijak se neseká(iPhone 6S 64GB).
V tomto obchodě si již před půl rokem kupoval telefon přítel a byl hodně spokojený, a proto jsem ho zvolila také a můžu jen DOPORUČIT!!! -
- doposud výborná komunikace s dodavatelem
- Zatím žádné, to by se poznalo až při případné reklamaci
zatím mohu jen doporučit, dobrá komunikace, dobrá cena, bleskové doručení
- Celková spokojenost
- Nevím o žádných
Doporučuji !
- Velmi dobrá cena
- zboží bylo skladem
Moje první zkušenost s tímto obchodem je perfektní.
Příští nákup už jen tady.
Všem DOPORUČUJI. -
- Vyhodna cena
Dobra komunikace, jeden den jsem objednal a druhy jsem si zbozi vyzvedl... Perfektni
- nenašla jsem
- Rychlost dodání
- Dobré ceny a přehlednost e-shopu
- Velmi dobrá komunikace
Kvalitní internetový obchod s širokou nabídkou za perfektní ceny.Mohu vřele doporučit.
- Nevím, nezjišťovala jsem
Dobrá komunikace, rychlost předání.
Chválím za komunikaci a přístup obchodu při opožděném doručení zboží. Nakonec jsem dostal mobil s větší kapacitou za stejnou cenu a kryt mobilu jako dárek.
Tento obchod může vřele DOPORUČIT. -
- Skvělá cena.
- Okamžitá reakce.
- nevím
Naproso v pohodě
- je to levné
- zboží dorazilo v pořádku
- docela je slabá webová stránka
Nakoupila jsem zde poprvé a bála jsem se že zboží nedorazí, ale dorazilo a v pořádku.
Zavolal nám nějaký pán a řekl že se zboží trochu opozdí (asi o 3 dny) a naoplátku nám pošlou kryt na mobil (iphone SE)-kryt je průhledný a silikonový.
Jsme velice spokojeni :) -
- velmi dobré ceny
- dodací lhůta
Super komunikace, vše v pořádku :)
- Bezkonkurenční ceny oproti jiným obchodům s elektronikou. Výborná komunikace s prodejcem.
- Nemohu posoudit, toto byl první nákup. Možná poněkud chaotické doručení ale to není chyba obchodu ale doručovací služby PPL.
Telefon dorazil v pořádku. Vše originálně zabalené bez známek používání. Česká nebo evropská distribuce. Možná trochu delší doba dodání. Na vině není obchod aaapple.cz ale dodavatelská společnost, která měla nějaké problémy s naskladněním konkrétního modelu. Jako omluvu za pozdější dodání jsem dokonce obdržel dárek, což je nezvyklé a velmi milé. Velice ochotný personál co se týká komunikace, soustavně mne informovali o stavu zásilky i o zdržení dodání - všechno naprosto bezchybné. Určitě zde v budoucnu ještě budu nakupovat. Pro mne je toto seriozní a naprosto spolehlivý obchod, který si váží zákazníků. Doporučuji tento obchod ostatním, kteří chtějí iPhone nebo další produkty od Apple. Přeji mnoho spokojených zákazníků. Díky.
- Kvalita komunikace
- Žádné jsem nenasel
Vzhledem k tomu, ze jsem si objednal iPhone 6s 16 gb a dostal jsem 32gb takže hodnotím jak jinak, než kladně. Ještě jednou dekuji
- Výhodné ceny
- Způsob balení relativně drahého telefonu (krabička byla pouze v měkké bublinkové obálce) mi nepřijde úplně nejšťastnější, je tam docela riziko poškození, hlavně tedy originální krabičky, což zrovna u těch od Applu zamrzí. Když to má být třeba dárek, jako v mém případě, nevypadá zcela otlačený roh úplně dobře.
Vcelku bezproblémový obchod. Poslali mi telefon i přesně na daný den, o který jsem prosil, takže asi i bezproblémová dohoda. I když tedy nevím, jestli nešlo třeba o náhodu, protože přímá reakce na e-mailovou prosbu mi nedorazila. :)
Reakce obchodu aaapple.cz
Děkujeme za Vaši recenzi . S přístupem přepravních společností k zásilkám bojujeme stále . Na zabezpečení zásilky pracujeme .Díky Aaapple.cz
- Pružnost, rychlost, skvělá komunikace
- nezaznamenal jsem
Jasně, rychle, operativně bez zbytečných natahování. Toto je obchod o který nám jde. Super.
- Super cena, telefony z české distribuce. Ochotný obchodník, nové zboží při osobním odběru na pořádání rozbalil, nastavil češtinu, vyzkoušel a předvedl.
- -
Doporučuji.