Objednávka přišla rychle, i když mně vzhledem k současné situaci, objednávala jsem roušky, prosili a trpělivost.
Děkujeme Vám za hodnocení !
Každé hodnocení nám moc pomáhá v naší práci. Pro nás jsou rozhodující spokojení zákazníci, kterým naše produkty pomohli zlepšit si zdraví, pravidelně se k nám vracejí i doporučují svým přátelům. Doporučení je pro nás nejlepší reklama. -
Velice pružný a spolehlivý obchod se slušnými cenami.
Děkujeme Vám za hodnocení !
- Rychlé dodání, příjemná komunikace.
Děkujeme Vám za hodnocení !
- V tomto obchodě jsem byla poprvé a jsem s ním i s objednanými výrobky velmi spokojená - doporučuji :-)
- Super jednání rychle doruceni
Včasné a rychlé dodání.
Děkujeme Vám za hodnocení !
Vyřízeno rychle, malé dárečky v balíku vždy potěší :-)
- Rychlost v jednání.
- rychlé doručení
bez problému, super
Reakce obchodu a-zdravi-z.cz
Obdrželi jsme hodnocení jen 80 %. Trocha nás to mrzí. Objednávku jsme dostali 26.11.2019 odpoledne, 27.11. jsme ji odeslali a na pobočce Zásilkovny ve Zlíně byla vyzvednuta 28.11.2019. A dodací lhůtu máme hodnocení 4,5. Ostatní hodnocení vše bez problémů a celkové hodnocení 4.
Ale i tak děkujeme. -
Vše v pořádku, rychlé dodání.
- Rychle doruceni zbozi
- Ocenila jsem dopravu zdarma
Reakce obchodu a-zdravi-z.cz
nákup z domova je výhoda
Reakce obchodu a-zdravi-z.cz
- Rychlé doručení a vše v naprostém pořádku.
Reakce obchodu a-zdravi-z.cz
- Rychlost vyřízení zásilky a dodání.
Reakce obchodu a-zdravi-z.cz
Moc milá paní Lopatová mi vše vysvětlila a odpověděla na otázky k produktu, které jsem potřebovala vědět.
- Dobrá komunikace
Reakce obchodu a-zdravi-z.cz
Děkujeme za Vaše kladné hodnocení našich služeb !
- zboží bylo objednáno ,dodáno , pěkně zabaleno a do dvou dnů jsem měla doma.Doporučuji.
Obchod doporučuji.
Reakce obchodu a-zdravi-z.cz
Děkujeme za Vaše kladné hodnocení našich služeb !